Altcoins

Altcoin Sui frigiver 64 millioner tokens – Hvordan påvirker det kursen?

Die Layer-1-Blockchain Sui frigiver 64 millioner token den første oktober, hvilket svarer til 2,40 procent af det samlede cirkulerende udbud. Interessen for denne tokenfrigivelse er stor blandt krypto-samfundet og investorer.

SUI-Handelsvolumen stiger

I løbet af de sidste 30 dage er SUI-kursen steget med 115 procent, primært på grund af Grayscales beslutning om at lancere en tillid til denne altcoin. Desuden har projektet nået en ny all-time high med Total Value Locked (TVL), hvilket øger tilliden til altcoinens potentiale.

Den første oktober vil projektet frigive 64,19 millioner tokens til en værdi af over 100 millioner USD. Tokenfrigivelse indebærer, at tidligere begrænsede mønter bliver sat i omløb. Selvom sådanne udbudsskift normalt fører til høj volatilitet, viser analyser, at SUI-kursen måske ikke oplever en markant nedgang, og en højere værdi forventes efter begivenheden.

Kursprognose: Bærer har ingen chance

En nærmere undersøgelse af det daglige SUI/USD-chart viser, at altcoinen fortsætter med at vise bemærkelsesværdig styrke. Selvom prisen nærmer sig området omkring 1,90 USD, som historisk set har været et afgørende kursniveau, så tyder købepresset på, at den kan bryde igennem dette område.
Det 20-dages Exponential Moving Average (EMA) ligger stadig over 50 EMA, hvilket indikerer, at den bullish konfiguration fortsat er intakt, og SUI-prisen muligvis vil fortsætte med at stige.

Hvis købepresset hjælper med at bryde modstanden ved 1,90 USD, kan altcoinen stige til 2,10 USD. Dog kan en bølge af gevinster presse værdien ned på 1,45 USD og gøre den bullish prognose ugyldig.

Top  Hundredevis af Bitcoin-Automater er blevet lukket i USA - Hvad betyder det for markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button