AltcoinsCardano

Analyse af den seneste glitch i Cardano Wallet: Charles Hoskinson kommenterer på problemet med Nami Wallet og ADAHandles.

Charles Hoskinson udtaler sig om problemer med Nami-wallet tilhørende Cardano-netværket

I en nylig udtalelse på X (tidligere kendt som Twitter) afslørede Charles Hoskinson, grundlæggeren af Cardano, at hans team undersøger en fejl i implementeringen af ADAHandles i Namis wallet. Hoskinson virker ikke begejstret over situationen.

Første resultater fra undersøgelsen indikerer en forsinkelse i hentningen af ADAHandles, hvilket resulterer i forsinkelser med Handles som “$NFT” og “$NFTs.” For at begrænse yderligere problemer har holdet midlertidigt deaktiveret ADAHandles i Nami. Hoskinson forsikrede, at problemet kun påvirker Nami-brugere – Lace-brugere er ikke berørt.

Cardano opkøbte tidligere Nami Wallet for at styrke deres netværksspecifikke Lace Wallet og sikre bredere accept i netværket. Hoskinson erkendte dog, at migrationsprocessen tager tid, og fejl kan opstå.

Holdet bag Nami Wallet bekræftede også, at de har midlertidigt deaktiveret ADAHandles og arbejder på en permanent løsning for brugerne. I mellemtiden udviste ADAHandles medfølelse med de berørte brugere og understregede, at problemet tidligere var blevet rapporteret til de tidligere skabere af Nami – desværre uden held.

I modsætning til Nami følger wallets som Lace Verified Integration-trinnene for at forhindre sådanne problemer.

Aktiviteten i ADA-netværket: Bullish-kursbevægelse

Ali Martinez, Global Head of News hos BeInCrypto, påpegede, at blockchain-netværket i den seneste måned har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i dagligt aktive adresser, transaktionsvolumen og transaktioner fra hvaler.

Den øgede netværksaktivitet falder sammen med en stigning i Cardanos ADA-token. I løbet af den seneste måned er ADA-kursen steget med over 40 procent til næsten 0,80 USD. Dette har skabt spekulationer om prisstigninger op til 1 USD. Dog har tokenet i de seneste 24 timer oplevet en let korrektion og faldet med beskedne 0,26 procent til 0,728 USD ved udgivelsestidspunktet.

Top  Rarible Chain Testnet Launched on Arbitrum: Revolutionizing NFT Infrastructure with Embedded Royalties

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button