Altcoins

Andrew Tate-Memecoins erobert Solana-Netzwerk: Tate verbrennt über 11 Millionen Dollar und kündigt an, niemals zu verkaufen

Andrew Tate-Memecoins skaber opmærksomhed i kryptoverdenen, da Tate har annonceret, at han vil bringe Solana-netværket ned. Token med Tate-temaet topper Solanas trending memes, og han har brændt tokens for over 11 millioner dollars, samtidig med at han lover sine fans at opkøbe vilkårlige shitcoins og aldrig sælge dem.

Andrew Tate erobrer Solana-netværket

Tate skaber ravage i Solana-verdenen med sit løfte om at ødelægge netværket. Han investerer millioner af dollars i forskellige projekter, hvoraf nogle formodes at være relateret til ham. Memes med Tate-temaet dominerer Solanas trending tokens.

Tatiana begynder at købe Solana-memes

Efter at have affyret sin kontroversielle erklæring om at investere store summer uden at sælge, begynder Tate at købe Solana-memes og dele transaktionsskærmbilleder på sin X-konto. Han investerer blandt andet i et anti-Madonna-token kaldet FMODANA.

Tate-memes indtager top 2 i Solana-trendlisten

Analyser viser, at Tate-tematiserede tokens har overtaget toppositioner i Solanas økosystem efter Tates investeringsmeddelelse. RNT, TOP G og TATE ligger øverst på listen.

Tate brænder angiveligt 37 millioner dollars i kryptovaluta

Tate hævder at have brændt millioner af dollars i Solana-memes og andre kryptovaluta. Selvom der er tvetydighed om det præcise beløb, fremhæver han sit fravalg af det traditionelle banksystem til fordel for kryptovalutaer.

Tate forbliver en kontroversiel figur i kryptoverdenen med sit brændende engagement i at destabilisere traditionelle finansielle systemer i favør af dekentraliserede kryptovalutaer.

Top  XRP viser bemærkelsesværdig stabilitet på 0,5 dollars - kommende opdatering kan forme tokens fremtid

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button