AltcoinsCardanoDogecoin

Anthony Scaramucci roser Kamala Harris’ tilgang til krypto politik og opfordrer til tværpolitisk regulering i USA.

Den tidligere White House kommunikationsdirektør, Anthony Scaramucci, har rost vicepræsident Kamala Harris for hendes tilgang til kryptopolitik. Scaramucci mener, at Harris er på rette spor og opfordrer til bipartisan regulering af kryptovalutaer i USA.

Scaramucci bakker op om Harris’ tilgang til kryptopolitik

Anthony Scaramucci, der tidligere har fungeret som kommunikationsdirektør i Det Hvide Hus under præsident Donald Trumps administration, har udtalt, at han ser positivt på vicepræsident Kamala Harris’ tilgang til kryptopolitik. Scaramucci mener, at Harris har en fornuftig tilgang, når det kommer til regulering af kryptovalutaer.

Opfordring til bipartisan regulering

Scaramucci opfordrer også til, at der skabes en bipartisan tilgang til regulering af kryptovalutaer i USA. Han mener, at det er vigtigt at skabe klare retningslinjer og reguleringer, der kan sikre en sund udvikling af kryptomarkedet og beskytte investorer.

Positiv feedback fra kryptofællesskabet

Scaramuccis udtalelser er blevet mødt med positiv feedback fra kryptofællesskabet, som ser det som et skridt i den rigtige retning mod en mere stabil og gennemsigtig regulering af kryptovalutaer.

Konklusion

Med Anthony Scaramuccis ros af Kamala Harris’ tilgang til kryptopolitik og opfordring til bipartisan regulering, ser det ud til, at der er en voksende enighed om behovet for klarere retningslinjer og regulering af kryptovalutaer i USA. Det vil være interessant at følge udviklingen på området i de kommende måneder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitget går i dialog med myndighederne for at sikre overholdelse af regler i Indien

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button