Altcoins

ApeCoin DAO får godkendt plan om at åbne et hotel i Bangkok i abe-stil: Hvad betyder det for krypto-fællesskabet?

ApeCoin DAO åbner et tema-hotel i Bangkok

ApeCoin DAO har netop fået godkendelse til deres seneste vilde idé: et hotel i abe-stil midt i Bangkok, Thailand. Med en godkendelsesrate på over 90 % fra fællesskabet ser det ud til at være en spændende bevægelse for at generere indtægter for ApeCoin DAO.

Et unikt koncept

Tanken om at bo på et hotel, hvor alt drejer sig om ApeCoin, er allerede begyndt at skabe stor opmærksomhed. Hotellet vil prale af værelser dekoreret med abekunst, en bar i ApeCoin-stil og endda en pool med abe-vibe.

Eksponering og indtægtsdeling

Hotellet vil have en førsteklasses beliggenhed i centrum af Bangkok, hvilket forventes at tiltrække både turister og lokale. Formålet er at øge synligheden af ApeCoin, forbedre BAYC-IP og selvfølgelig generere indtægter for DAO’en.

APE-tema værelser og indtægtsfordeling

ApeCoin DAO vil sikre sig 50 % af indtægterne fra de tema-værelser i det første år. Disse værelser vil omfatte APE, BAYC, Otherside, ApeChain og Mocaverse-temaer. Indtægterne vil kvartalsvis returneres til DAO’s finansministerium, mens hotellet håndterer lokale finansielle anliggender.

Medlemsfordele og streng verifikationsproces

APE-indehavere kan nyde gavn af 50 gratis overnatninger på hotellet samt adgang til eksklusive arrangementer og udstillinger. En streng verifikationsproces er på plads for at sikre, at kun ægte APE-fans får adgang til disse fordele.

Transparens og rapportering

For at sikre gennemsigtighed vil ApeCoin DAO forvalte midlerne til tema-hotellet gennem et Multisig Wallet og offentliggøre detaljerede rapporter hvert andet måned om brugen af pengene.

Top  SEC afslutter undersøgelse af krypto-firmaet Paxos efter et år - hvad skete der med BUSD-stablecoin?

I det store hele lover ApeCoin DAO’s tema-hotel en unik oplevelse for både APE-fans og besøgende i Bangkok. Med et fokus på fællesskab og eksponering for ApeCoin ser det ud til at være et spændende skridt for DAO’en.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button