Altcoins

Aptos Blockchain breaker rekord med 95,6 mio transaktioner på en dag

Aptos når milepæl: Behandler 95,6 millioner transaktioner på en dag

Skaleringsevne testes

Aptos-Blockchain-projektet har nylig nået en stor milepæl ved at registrere over 95 millioner daglige transaktioner. Ifølge data fra Artemis, en platform for blockchain-statistik, lykkedes det Aptos at behandle 95,6 millioner transaktioner den 24. maj.

Brancherecord slået

Det bemærkes, at dette brød en branche rekord for antallet af transaktioner registreret af en L1-platform og oversteg den tidligere rekord, der blev sat af SUI, med over 50%. Selvom nogle brugere satte spørgsmålstegn ved dette, hævdede de, at Hedera den 13. december 2023 registrerede over 250 millioner transaktioner.

Stigningen i Aptos-transaktioner blev drevet af Tapos, et Tap-to-Earn-spil, hvor brugere indbetaler APT og trykker for at kaste en kat over. Hvert tryk registreres som en enkelt transaktion i spillet og belaster nettet i realtid med disse kast.

Lav gebyrer muliggør spil

De lave gebyrer for hver transaktion tillader, at sådanne spil kan bygges på Aptos. Hvert tryk (eller kast) blev skønnet til 0,000008 APT ($0,00007).

Under en særlig kampagne registrerede spillet over 323 millioner transaktioner fra over 63.000 unikke konti. Tapos-spillere blev belønnet for deres kast med HEART-token. Sui, blockchainen der holdt den forrige rekord, brugte også et spil kaldet SUI 8192 til at registrere 65,8 millioner daglige transaktioner i august 2023.

Disse effekter understreger betydningen af spil og belønninger som et værktøj til at støtte brugere og udføre stress-testoperationer. For nylig udnyttede en lignende stress-testinitiativ Sui-netværket til at udstede et spam-token, hvor over 41 millioner daglige transaktioner blev registreret.

Top  Litecoin prisprognose som Bitcoin's rally sparker 5% stigning for LTC: Flytter investorerne sig mod LTC?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button