AltcoinsCardanoDogecoin

Aura CEO: Luksusbranchen på tærsklen til at omfavne krypto med On-Chain digitale pasposer

Den luksuriøse branchens involvering med krypto står over for en stor udvikling ifølge Aura CEO Romain Carrere. Aura Blockchain Consortium er en samling dannet af førende luksusmærker for at etablere en forenet blockchain-tilgang. Ifølge Carrere vokser antallet af Web3-kunder engageret med luksusmærker hurtigt og viser eksponentiel vækst.

Carrere delte sine indsigter ved det nylige NFT Paris-event, der fandt sted nær den ikoniske Eiffeltårn. Aura har luksusgiganter som Louis Vuitton, Prada, Mercedes Benz, Dior, Cartier og Bulgari blandt sine 40 medlemmer.

Carrere fokuserer i øjeblikket på at forberede disse virksomheder på de forventede EU-regler om Digital Product Passports (DPPs), der forventes at træde i kraft i 2026 eller 2027. DPP’er er en del af en række EU-regler, der sigter mod at fremme bæredygtighed i produktionen. Selvom disse regler ikke nævner kryptovalutaer eksplicit, ser Aura en mulighed for at skabe en industriel standardform for DPP’er for luksusmærker ved hjælp af on-chain teknologi.

Ifølge Carrere ville det ikke være tilstrækkeligt at opfylde EU-reglernes minimumskrav ved blot at oprette et digitalt produkt-pas for at engagere kunderne. Luksusmærker, der ledes af Aura, omfavner potentialet i on-chain DPP’er og bygger videre på deres tidligere vellykkede blockchain-eksperimenter. Carrere ser en fremtid for sig, hvor europæiske kunder på Louis Vuitton-tasken eller Dior-jakken vil have en sikker on-chain portal til deres rådighed.

Luksusmærker overvejer forskellige krypto- og on-chain-tilgange, mens Aura etablerer et forenet rammeværk for DPP’er. Fysiske NFC-chips er én tilgang, hvor nogle mærker vælger at indlejre dem i deres modevarer. Andre udforsker innovative teknikker som AI-billedfingerprinting, der verificerer produktets oprindelse og ægthed ved at analysere høj kvalitet fotos ned på pixelniveau.

Top  Crypto Mining Firms Suffer Double-Digit Drops Amidst Bitcoin's Significant Decline

Carrere mener, at førende luksusmærkers engagement i at forbinde deres produkter til blockchain-netværk og deres samarbejde gennem Aura repræsenterer et betydeligt skridt for branchen. På trods af at være skrappe konkurrenter lægger disse mærker deres rivalisering til side for at etablere en standard, der gavner hele luksusbranchen. Carrere beskriver denne fælles indsats som noget unikt og transformerende.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button