Altcoins

Avalanche afslutter 2023 med rekordhøj aktivitet hos brugere og validatorer – AVAX holder fast i prisspændet på $40.

Avalanche slutter 2023 med rekordniveauer af validatoren og månedlige aktive brugere

Avalanche (AVAX) har set imponerende vækst i netværket ved afslutningen af 2023. På den 26. december meddelte netværket, at antallet af validatoren nåede op på omkring 1.708 – en rekordhøj score. På nuværende tidspunkt viser exploreren omkring 1.704 validatoren, der, selvom det er faldet lidt fra all-time high (ATH), stadig er blandt de højeste i netværket. Samtidig blev den højeste antal månedligt aktive brugere også registreret i netværkets historie, med over 1,3 millioner brugere ifølge et nyligt indlæg.

Breakdown of Avalanche’s Active Addresses
I december blev der også observeret en positiv tendens i antallet af aktive adresser på Avalanche. Netværket nåede det højeste antal dagligt aktive adresser i næsten seks måneder den 20. december, med næsten 250.000 adresser. Selvom tallet er faldet siden da, ligger antallet af aktive adresser på omkring 144.000 på nuværende tidspunkt. Den højeste antal dagligt aktive adresser i hele året blev registreret den 25. juni, med over 1 million adresser.

Avalanche fortsætter med at opleve høj udvikleraktivitet
Trods udsving har Avalanche’s udvikleraktivitet vist en positiv tendens. Analyse udført af Santiment viste, at udvikleraktiviteten steg fra omkring 60 til over 100 fra juli og fremefter. Den 26. december steg aktiviteten til over 211, og selvom det er faldet en smule, ligger udvikleraktiviteten på over 120 på nuværende tidspunkt.

AVAX: Following the Price Trend
Analyse af det daglige tidsrammediagram afslørede en positiv tendens for AVAX i december. Fra 1. december til redaktionens afslutning steg værdien af AVAX mere end dobbelt så meget. På trods af betydelige fald lykkedes det AVAX at holde sig inden for en prisramme på 40 $

Top  Million-investering i DtecA-software og Dtec-token: Blockchain-teknologi og kunstig intelligens revolutionerer bilindustrien

Selvom prisen for AVAX har oplevet et lille fald til omkring 43 $ på nuværende tidspunkt, har den alligevel holdt sig over både den korte og lange gennemsnitlige værdi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button