AltcoinsCardanoDogecoin

BaFin udsteder fire licenser til Crypto Finance opereret af Deutsche Börse

BaFin udsteder licenser til Crypto Finance operated by Deutsche Börse
Last updated: February 13, 2024 04:09 EST | 1 min læsetid

BaFin, Tysklands finansielle tilsynsmyndighed, har udstedt fire licenser til Crypto Finance, en virksomhed opereret af den førende børs Deutsche Börse.

De vigtigste licenser vil tillade Crypto Finance at udføre reguleret handel med digitale aktiver, afvikling og depotservice i Tyskland. Selskabet er allerede reguleret af det schweiziske finansielle markedstilsyn (FINMA), fremgik det af en meddelelse mandag.

“Vi er glade for, at Crypto Finance (Deutschland) GmbH nu har fået licens af BaFin,” udtalte Stijn Vander Straeten, administrerende direktør for Crypto Finance Group. “Det adskiller vores tilbud som en af de få, der opfylder disse ekstraordinært høje standarder.”

Crypto Finance sigter mod institutionelle investorer og sigter mod at styrke sin position inden for kryptoøkosystemet gennem licenserne.

Deutsche Börse erhvervede virksomheden i 2021 og sikrede sig en majoritetsandel. Efter erhvervelsen har Deutsche Börse givet sine kunder direkte adgang til digitale aktivtjenester, herunder efterhandelstjenester.

Licenserne kommer på et tidspunkt, hvor Europa forbereder sig på at implementere Markets in Crypto Assets (MiCA) landmark-direktivet. I oktober 2023 underskrev europæiske embedsmænd MiCA-rammearkivet i lovgivning sammen med en separat lov for at forhindre hvidvaskning af kryptoaktiver.

“Vores engagement i at dække hele værdikæden adskiller os, og vi er nu stolte af at kunne opnå betydelige milepæle i Tyskland, hvor vi tilbyder meget regulerede tjenester,” bemærkede Eric Viohl, Crypto Finance MD.

Deutsche Börse’s Crypto Exchange

Den tyske multinational sigter mod at lancere en krypto-børs – DBDX – en betroet markedsmæssig infrastruktur til kryptorummet. Deutsche Börse afslørede planerne i november 2023 og annoncerede, at DBDX vil blive lanceret i år.

Top  Bitcoin og Kryptokurrency i Lateinamerika: En vej til finansiel frihed?

Skridtet var i overensstemmelse med Tysklands kommende kryptoregulatoriske ændringer. Derudover har Deutsche Börse også planer om at introducere en reguleret stablecoin for at lette problemfri handel med digitale aktiver.

Mindre konkurrent Börse Stuttgart driver også en krypto-børs kaldet ‘BSDEX’, en detailfokuseret børs, men tilbyder institutionelt depot.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button