AltcoinsEOS

Bahnbrechende Leap 6-Hardfork: EOS Network Foundation fordert Infrastrukturanbieter auf, sich vorzubereiten

EOS Network Foundation opfordrer til forberedelse til Leap 6 Hardfork

EOS Network Foundation har udsendt en opfordring til infrastrukturanbieter om at forberede sig på den kommende Leap 6 Hardfork, der er planlagt til den 31. juli 2024. Deltagerne skal sørge for at opdatere deres software senest den 30. juli for at være klar til den kommende ændring.

Savanna – En Game Changer for Blockchain-teknologi

Den kommende hardfork vil introducere Savanna, en innovativ konsensusmekanisme ved navn Instant Finality, der vil revolutionere Web3 med hurtige transaktionsbekræftelser, der minder om Web2. Savanna er inspireret af HotStuff-algoritmen fra VMware Research og repræsenterer en afgørende fremskridt inden for blockchain-teknologi ved at forbedre skaleringen og reducere finalitetsperioden.

Skalering og Kryptografisk Innovation

Denne opgradering vil ikke kun forbedre transaktionseffektiviteten, men også åbne vejen for øget beskyttelse af privatlivets fred gennem aggregaterede BLS-signaturer, der lover forbedrede privatlivsfunktioner såsom fortrolige transaktioner og private adresser.

Forberedelse til Leap 6 – Et Viktigt Skridt for EOS

EOS Network Foundations opfordring til handling for infrastrukturanbieter understreger samfundets forventning til Leap 6 Hardfork og vigtigheden af at være forberedt på denne transformative opgradering. Med implementeringen af Savanna sigter EOS ikke blot mod at forbedre transaktionseffektiviteten, men også at sætte nye standarder for databeskyttelse og blockchain-sikkerhed og positionere sig som en pioner i det konstant udviklende landskab af decentraliserede teknologier.

Dyk ned i dybdegående EOS News

Top  Chimpzee: Meme Coin or Environmental Champion? - Unveiling the True Nature of the New Cryptocurrency That's Making Waves in 2023

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button