AltcoinsCardanoDogecoin

Bankman-Fried Vidner i Sagen Efter Tidligeres Anklager Mod Ham

Bankman-Fried møder op som vidne i retten

Bankman-Fried har besluttet at vidne i retten efter at flere af hans tidligere nære kolleger har vidnet imod ham. Tidligere CEO for Alameda Research, Caroline Ellison, medstifter af FTX, Gary Wang, og chef for ingeniørafdelingen hos FTX, Nishad Singh, lagde primært skylden tilbage på Bankman-Fried ved at hævde, at det var ham, der stod bag virksomhedens misbrug af kundemidler. Dog kunne man se, at Bankman-Fried flere gange rystede på hovedet under deres vidneudsagn.

Anklagemyndigheden afsluttede deres sag i dag med kort vidneudsagn fra FBI Special Agent Marc Troiano. Troiano vidnede om, at Bankman-Fried havde deltaget i 325 chats med en særlig selvudsletningsfunktion på den krypterede meddelelsesplatform Signal. Forsvaret påpegede desuden, at selvudsletningsfunktionen var blevet slået fra i flere af disse chats af Bankman-Fried omkring det tidspunkt, hvor FTX kollapsede.

Forsvaret havde dog vanskeligheder med at komme igennem Troianos krydsafhøring og blev mødt med flere indsigelser fra anklagemyndigheden. På et tidspunkt irettesatte dommer Kaplan deres noget overflødige spørgsmål og erklærede, at det “ikke var hjælpsomt”.

Ikke desto mindre kunne forsvaret tage over, da de præsenterede deres første nye vidner, herunder Bankman-Frieds advokat på Bahamas, Krystal Rolle, og konsulent for finansielle spørgsmål, Joseph Pimbley. Med ekspertise i kvantitativ finans præsenterede Pimbley data fra en øjebliksbillede af FTX’s database, hvor linjen for kreditkontoen tilhørende Alameda Research’s konti blev fremhævet.

I en linjegraf demonstrerede Pimbley, at alle Alameda Research’s konti på deres højdepunkt kun udnyttede 5 milliarder dollars af deres kreditgrænse på 65 milliarder dollars.

Anklagemyndighedens krydsafhøring bestod primært af at påpege oplysninger, der ikke var blevet taget i betragtning i Pimbleys data. De hævdede, at databasen kun giver informationer og ikke indeholder faktiske midler, og bemærkede, at Pimbley aldrig havde gennemgået nogen bankudskrifter. Desuden hævdede anklagemyndigheden, at Alameda Research’s konto faktisk bestod af to andre konti for at gøre kreditgrænsen lavere, med henvisning til FTX-medstifter Gary Wangs vidneudsagn.

Top  Aktivitet stiger i Solana- og Sui-Netværk mens popularitet falder - en dybdegående analyse.

Dog påpegede anklagemyndigheden så mange aspekter, der ikke blev taget med i betragtning, at dommer Kaplan irettesatte dem og bemærkede, at Pimbleys data havde “visse indbyggede begrænsninger” baseret på det, han blev bedt om at kvantificere.

Lige så vigtigt præsenterede forsvaret Bankman-Frieds bahamanske advokat, Krystal Rolle. Rolle vidnede om, at hun begyndte at repræsentere Bankman-Fried personligt på Bahamas den 11. november 2022. Hun diskuterede i detaljer processen for Bankman-Frieds indledende undersøgelse og likvidationsforløb.

Bankman-Fried vil vidne i sit eget forsvar senere i dag.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button