AltcoinsCardanoDogecoin

BCB Group Afskediger CEO og Oplever Række Ledelsesmæssige Overskridelser

Crypto banking-firmaet BCB Group meddelte i dag, at CEO Oliver von Landsberg-Sadie forlader virksomheden efter de seneste fratrædelser af to andre ledere ifølge en virksomheds-email sendt onsdag.

En række bemærkelsesværdige klienter

BCB Group blev oprindeligt grundlagt af von Landsberg-Sadie og Oliver Tonkin som en cryptocurrency-mægler i 2017. Bemærkelsesværdige klienter inkluderer Kraken, Huobi, Bitstamp, Galaxy, Fireblocks og Gemini, blandt andre. Ifølge en pressemeddelelse fra BCB Group vil Tonkin overtage von Landsberg-Sadies rolle med øjeblikkelig virkning. Tidligere fungerede Tonkin både som virksomhedens juridiske rådgiver og overtog stillingen som vice-CEO i juli efter Sharps pludselige afgang.

“Med vores teams urokkelige dedikation og ekspertise er BCB Group en unik virksomhed, der er vokset betydeligt siden sin oprettelse,” udtalte Tonkin. “Som medstifter ved jeg alt for godt, at mulighederne for os og vores branche er stærke som aldrig før – og at blive CEO vil være en ære, da vi søger at skalere BCB Group til det næste niveau.”

En række rystelser

I juni trak den tidligere vice-CEO Noah Sharp sig fra sin stilling efter mislykkede forsøg på at opkøbe Sutor Bank, en tysk finansiel tjenesteudbyder, der traditionelt samarbejder med fintech-virksomheder. Sharp har siden accepteret en stilling som CEO for Warszawa-baserede banking-as-a-service-udbyder Vodeno.

Tidligere i år udtalte von Landsberg-Sadie: “Mens vi stadig tror på teamet hos Sutor og deres innovative platforme, erkender vi i sidste ende, at på dagens marked, der er uigenkendeligt sammenlignet med markedet i 2021, kan vi hver især betjene vores kunder på vores egne grundlag mere effektivt end via den oprindeligt aftalte aftale.”

Top  Donald Trump promoverer sine sønners krypto-projekt, The Defiant Ones, på Truth Social - men hvad ved vi indtil videre?

Ligeledes forlod Chief Banking Officer, Ian Moore, virksomheden i september efter et år i stillingen “for at forfølge andre muligheder.”

Tonkin “er ideelt placeret til at lede virksomheden fremad”

Ifølge virksomhedens seneste pressemeddelelse efter von Landsberg-Sadies afgang, forlod den tidligere CEO “for at forfølge nye muligheder.” Udtalelsen fortsatte, at Tonkin “er ideelt placeret til at lede virksomheden fremad.”

Onsdagens pressemeddelelse roste også von Landsberg-Sadies lederskab og erklærede, at “virksomheden sikrede den største Serie A-finansiering til en virksomhed inden for Storbritanniens blockchain-industri, og han har siden etableret BCB Group som hjørnestenen i den globale cryptoindustri.”

“Tonkins udnævnelse afspejler BCB’s udvikling inden for en stadig mere moden branche, mens virksomheden forbereder sig på vedvarende global vækst og ekspansion,” fortsatte pressemeddelelsen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button