Altcoins

BENQI lancerer Liquid Staking på Avalanche, der effektiviserer processen og forbinder brugere med effektive validatore på netværket

BENQI introducerer Liquid Staking på Avalanche

BENQI har lanceret Liquid Staking på Avalanche-netværket for at forbedre staking-processen og forbinde brugerne med effektive validators.

Hvad er Liquid Staking?

Liquid Staking er en metode, der giver brugerne mulighed for at bevare deres stakede kryptocurrency i flydende form, hvilket betyder at de kan handle med det eller bruge det som sikkerhed for lån, samtidig med at de stadig tjener belønninger fra staking.

Hvordan fungerer det på Avalanche?

BENQI’s Liquid Staking service på Avalanche gør det muligt for brugerne at samle deres midler med andre i en fælles pool, der staker hos pålidelige validators. Dette eliminerer behovet for manuel valg af validators og maksimerer staking-afkastet.

Fordele ved Liquid Staking på Avalanche

Ved at deltage i Liquid Staking på Avalanche kan brugerne opnå en mere effektiv og stressfri staking-oplevelse. De kan nyde fordelene ved staking uden at bekymre sig om valg af validators eller låse deres midler i lang tid.

Derudover giver Liquid Staking brugerne mulighed for at udnytte deres stakede kryptocurrency på andre måder, hvilket øger deres fleksibilitet og potentielle afkast.

Konklusion

BENQI’s lancering af Liquid Staking på Avalanche markerer en spændende udvikling inden for staking-verdenen. Ved at tilbyde en mere effektiv og brugervenlig løsning, gør de det lettere for investorer at drage fordel af staking og opnå attraktive afkast.

Top  Cardano styrker sin position på krypto markedet med stigende Wal transaktioner og NFT handelsvolumen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button