AltcoinsCardanoDogecoinShiba Inu

Binance annoncerer børsnotering af hyped meme coin BONK under seed tag sektionen

Binance annoncerer notering af den hypede meme-coin BONK på deres børs

Efter Coinbase har Binance annonceret, at de vil notere den hypede meme-coin BONK under seed tag-sektionen. Handlen for denne Solana-baserede meme-coin vil åbne kl. 16:00 kinesisk tid.

Prisen på BONK er steget med over 115% inden for de seneste 24 timer og over 1100% inden for de seneste 30 dage.

Med en markedsværdi på over $1,7 milliarder er BONK kun overgået af Dogecoin og ShibaInu.

BONK indskud på Binance går live

Ifølge den officielle meddelelse inkluderer de nye handelspar for BONK: BONK/USDT, BONK/FDUSD og BONK/TRY.

Brugere kan allerede begynde at indsætte meme-coinen på Binance i forberedelse til handlen. Udbetalinger for BONK vil åbne den 16. december kl. 08:00 (UTC).

Derudover vil Binance tilføje BONK som et nyt udlånsaktiv med dette nye marginpar på Isolated Margin inden for 48 timer fra den 15. december kl. 08:00 (UTC). Det nye isolerede marginpar til kryptovalutaen vil være BONK/USDT.

Sådan får du adgang til BONK på Binance

Adgang til tokens mærket med en Seed Tag på Binance Spot og/eller Binance Margin-platforme kræver nu, at brugerne gennemfører relevante quizzer hver 90. dag foruden at acceptere brugsbetingelserne.

Ifølge Binance er quizzerne designet til at verificere brugernes bevidsthed om de tilknyttede risici, før de deltager i handelsaktiviteter med tokens mærket med Seed Tags.

Identifikation af Seed Tags faciliteres på de respektive Binance Spot og Binance Margin handelssider sammen med Market Overview-siden. For at understrege risikobevidsthed vil en advarselsbanner blive fremvist tydeligt for alle tokens med Seed Tags, hvilket skaber en omfattende system til at informere og uddanne brugere om de unikke risici forbundet med disse specifikke tokens.

Top  Mercedes og Honda indgår partnerskab med FCF Pay for at muliggøre køb af biler med kryptovalutaer som Ripple (XRP), Bitcoin (BTC) og Shiba Inu (SHIB)

Tidligere annoncerede Coinbase at notere BONK, hvorefter prisen på meme-coinen steg markant.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button