AltcoinsCardanoDogecoin

Binance CEO Pleads Guilty to Money Laundering – Sentencing and Management Changes Ahead

Changpeng Zhao, tidligere CEO for Binance, som er kendt som CZ, havde sin skyldpleje accepteret af en amerikansk dommer i en sag vedrørende anti-hvidvaskningsregler (AML).

I henhold til en nylig retsdokument i US District Court for Western District of Washington i Seattle, accepterede dommer Richard Jones officielt Zhaos skyldpleje. Denne beslutning kommer uger efter, at Zhao og Binance erkendte deres manglende overholdelse af reglerne for bekæmpelse af hvidvaskningspraksis.

“Dette retten, der har overvejet rapporten og anbefalingen fra dommeren, til hvilken der ikke er fremkommet rettidig indsigelse … accepterer hermed den tiltaltes skyld i sådan en forbrydelse,” sagde dommer Richard.

CZ’s Dato for dom og garantivilkår

Domstolens accept markerer et betydeligt fremskridt i retssagen, og Zhaos dom er nu planlagt til februar 2024. Afslutningen af denne sag forventes at sætte et præcedens i håndhævelsen af finansielle regler inden for kryptoindustrien.

Zhaos skyldpleje sidste måned var en del af en omfattende aftale, der adresserede hans og Binance’s roller i overtrædelse af reglerne for bekæmpelse af hvidvaskning og sanktioner. I henhold til betingelserne i skyldplejeaftalen har Zhao forpligtet sig til en personlig bøde på 50 millioner dollars og frasagt sig sin rolle som CEO for Binance.

I øjeblikket på fri fod står CZ over for sin dom den 23. februar 2024. I henhold til betingelserne for hans løsladelse ville Zhao normalt have tilladelse til at rejse tilbage til De Forenede Arabiske Emirater, men han skal returnere til USA to uger før sin domsdato. Imidlertid har dommer Jones for nylig beordret Zhao til at forblive i USA for nu, indtil der træffes en endelig beslutning om disse betingelser.

Top  Krypto-verden sørger over tabet af Dogecoin-maskot Kabosu

Binance’s Bøde og Ledelsesændringer

Samtidig har Binance accepteret et forlig på virksomhedsniveau på 4,3 milliarder dollars, en af de største i historien om virksomhedsbøder. Denne skyldpleje markerede en betydelig udvikling i en række føderale undersøgelser, der fokuserede på overholdelsespraksis inden for kryptobørser.

Efter Zhaos skyldpleje og efterfølgende fratrædelse har Binance gennemgået bemærkelsesværdige ændringer i sin ledelsesstruktur. Richard Teng, tidligere direktør hos Binance, har nu indtrådt i rollen som CEO.

I et nyligt interview fremhævede Teng de transformative ændringer, børsen har gennemgået. “Binance er nu ‘helt anderledes’ fra sine tidlige dage,” sagde Teng. “Jeg tager stafetten og følger vores vækstagenda, samtidig med at jeg arbejder meget tæt sammen med globale reguleringsmyndigheder.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button