AltcoinsCardanoDogecoin

Binance-founderens dom udsat til april: Kan forvente hårdere straf

Binance-grundlæggerens CZ’s domsdato udskudt til april

Dommedatoen for Binance-grundlæggeren og tidligere administrerende direktør Changpeng “CZ” Zhao er blevet udskudt fra den 23. februar til den 30. april, ifølge en meddelelse indgivet i en føderal domstol i Seattle, rapporterede CNBC. Tidligere indrømmede Zhao sig skyldig i anklager om hvidvaskning af penge i november 2023.

Selvom han oprindeligt stod over for en mulig fængselsstraf på 18 måneder, antyder de seneste udviklinger, at en hårdere straf kunne være på bordet for en af de mest indflydelsesrige krypto-personligheder. En retsanmeldelse fra den 24. november antyder, at anklagerne kan argumentere for en straf tættere på det lovgivningsmæssige maksimum på ti år.

Anklagerne har bestridt forsvarets påstande om, at Zhao udgør minimal flyrisiko og fortjener en mild straf.

Mindre sandsynligt med længere fængselsstraf

Trods anklagernes bestræbelser på en hårdere straf mener juridiske eksperter som den tidligere SEC-officiel John Reed Stark, at en fængselsstraf på 12-18 måneder på et minimumssikkerhedsfacilitet forbliver mere sandsynlig under de nuværende strafferammer. Zhaos juridiske team forventes at argumentere for alternative muligheder som samfundstjeneste eller prøveløsladelse i stedet for fængselsstraf.

I øjeblikket forbliver Zhao i USA mod en kaution på 175 millioner dollars i forventning om sin straf. Hans tidligere anmodning om at rejse til Dubai før retssagen blev afvist på grund af bekymringer om flyrisiko. Nylige rapporter afslørede, at han tilbød hele sin ejerskab i Binance.US (vurderet til ca. 4,5 milliarder dollars) som yderligere sikkerhed.

Denne sag stammer fra anklager om, at Binance ikke overholdt reglerne om hvidvaskning af penge og angiveligt tillod ulovlige aktiviteter på sin platform. For at afslutte disse anklager indrømmede Zhao sig skyldig, og børsen indgik en aftale på 4,3 milliarder dollars med den amerikanske regering. CZ trådte også tilbage som administrerende direktør for Binance som en del af aftalen.

Top  Nyt AI-drevet crypto-handelsplatform forventes at gøre det nemt for alle at investere i digitale aktiver

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button