AltcoinsDogecoinShiba Inu

Binance Futures introducerer CAT-kontrakt med 75x-gearet: En ny mulighed for Memecoin-entusiaster

Binance Futures introducerer CAT-Contract med op til 75x gearing

Binance Futures har annonceret lanceringen af 1000CATUSDT Perpetual Contract den 21. oktober 2024 kl. 12:30 UTC. Dette nye kontrakttilbud giver erhvervsdrivende mulighed for at handle med en gearing på op til 75x.

Med dette kontrakt kan erhvervsdrivende spekulere i værdien af Simon’s Cat (CAT), som er blevet populær efter sin sejr i BNB Chain’s “Meme Heroes” -konkurrence.

Binance drager fordel af Memecoin-volatilitet

Lanceringen af 1000CATUSDT Perpetual Contract sker på et tidspunkt, hvor Memecoin bliver stadig mere populært. Binance har forbedret deres platform for at imødekomme behovene hos erhvervsdrivende, som er interesseret i volatilitet og spekulative muligheder.

Binance tilbyder erhvervsdrivende muligheden for at maksimere deres gevinster gennem den høje gearing på op til 75x. Det øgede potentiale for gevinster med høj gearing medfører dog også øget risiko.

CAT har nydt godt af positiv opmærksomhed, især efter deltagelsen i “Meme Heroes” -konkurrencen. Investorer, som er på udkig efter den næste store Memecoin, er begejstrede for muligheden.

Binance’s valg om at notere denne kontrakt viser tillid til CAT’s markedspotentiale, især i en tid, hvor sociale medietrends og community engagement styrer markedet og Memecoins fortsat trives.

CAT handles i skrivende stund til $0,00003648, hvilket repræsenterer en betydelig stigning på 46,09 % inden for de seneste 24 timer. Denne markante prisstigning vidner om investorerens positive reaktion på de seneste begivenheder hos Binance og øger dermed CAT’s appel.

Andre Memetokens har også opnået en vis berømmelse. CNF har tidligere rapporteret om MEW, en anden kattemotivtoken, der har vundet popularitet i Korea. Beslutningen fra Upbit om at liste handelsparet MEW/KRW er vigtig, da det er den tredje Memecoin, der er koblet med den koreanske valuta efter Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB).

Top  Gleen sikrer $4,9 millioner i finansiering til udvikling af chatbot-tjeneste

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button