AltcoinsCardanoDogecoin

Binance implementerer prisloft for USDT på nigeriansk P2P-platform for at overholde lokale regler

Binance implementerer prisloft for USDT på nigeriansk P2P-platform for at overholde lokale regulativer

Binance har introduceret et prisloft for Tether (USDT)-tokens på sin peer-to-peer (P2P) platform i Nigeria for at overholde lokale reguleringskrav.

Handlende på Binances P2P-platform er i øjeblikket begrænset fra at sælge USDT over det fastsatte loft på 1.802 naira per USDT.

I en blogpost tirsdag skrev verdens største kryptovalutabørs, at de arbejder tæt sammen med nigerianske myndigheder, hvilket førte til beslutningen om at implementere prisloftet.

“Binance implementerer prisloft for at overholde”

I kølvandet på prisloftet blev konti tilhørende handlende, der forsøger at sælge USDT over det pålagte loft, blokeret.

Som følge heraf har nogle handlende søgt alternative børser for at handle frit med USDT uden sådanne restriktioner.

Binance-foranstaltningen er i overensstemmelse med de fælles bestræbelser fra Nigerias Office of the National Security Adviser og Nigerias centralbank (CBN) på at bekæmpe valutaspekulation og håndtere problemer, der påvirker landets økonomiske stabilitet.

Nigerias anspændte forhold til Binance

Det er værd at bemærke, at Nigerias Securities and Exchange Commission (SEC) udsendte en advarsel til lokale investorer i juli 2023 mod at bruge Binance.

Den regulerende myndighed hævdede, at Binance manglede den nødvendige licens til at operere i landet og erklærede dens aktiviteter for ulovlige.

SEC understregede også det høje risikoniveau forbundet med kryptovalutainvesteringer og potentialet for totaltab.

Nigeria er i øjeblikket den største P2P-marked globalt, en status der opstod, efter at Nigerias centralbank i 2021 forbød institutioner at gennemføre kryptotransaktioner.

Imidlertid blev der i december 2023 sendt en cirkulære til bankerne, der ophævede forbuddet og tillod nigerianske banker at lette kryptotransaktioner.

Top  Ark Invest Viser Vejen for Bitcoin til at Ramme $2.3M - Hvordan?

Mange nigerianere støder på vanskeligheder, når de foretager valutatransaktioner gennem traditionelle banker og vekselbureauer.

De højere gebyrer forbundet med overførsel af udenlandsk valuta inden for banksystemet i forhold til crypto-markedet har gjort P2P-overførsler mere tiltalende for enkeltpersoner, der søger omkostningseffektive alternativer.

Ifølge en nylig undersøgelse viser Nigeria sig at være den mest crypto-kyndige nation foran USA og europæiske lande.

Undersøgelsesdataene viste, at 99% var fuldt bevidste om kryptovalutaer, mens 70% forstod værdien, driften og grundlagene for blockchain-teknologi.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button