AltcoinsCardanoDogecoin

Binance mister markedsandel og skaber nervøsitet med afgang af nøglemedarbejdere

Binance, kryptovaluta-børsen, der længe har domineret den globale handel med kryptovaluta, har set sin markedsandel fortsætte med at falde, selvom markedet generelt er steget.

Den vedvarende nedgang i markedsandelen for verdens største kryptovalutabørs blev påpeget i en nylig artikel af Frank Chaparro fra The Block, hvor han påpegede, at Binance’s markedandel blandt børser uden understøttelse af USD er faldet fra 74% i december sidste år til 50% i denne måned.

Nedgangen i markedsandelen er sket, mens Binance fortsat har mistet nøglemedarbejdere, idet mindst 16 ledere har forladt virksomheden i løbet af de sidste par år, hvilket også blev påpeget i Chaparros artikel.

Måske mest bemærkelsesværdigt blandt dem var afgang fra den daværende administrerende direktør for Binance.US, den tidligere regulator Brian Brooks, som abrupt forlod virksomheden i august 2021 efter kun at have været CEO i tre måneder.

Brooks afslørede senere, at den egentlige årsag til hans afgang fra Binance.US var, at han faktisk ikke var den, der kørte virksomheden og bemærkede, at Binance’s globale CEO Changpeng Zhao (CZ) var den rigtige leder.

Efter Brooks’ afgang blev Brian Shroder administrerende direktør for børsen, før han også forlod midt i september i år i kølvandet på en regulatorisk storm omkring Binance.US.

Ud over disse administrerende direktører har ledere som Binance UK-chef Jonathan Farnell, risikochef Sidney Majalya og Citadel-veteranen Seth Levy alle forladt virksomheden inden for en kort periode.

Nervøsitet forårsaget af ledelsesfrafald

Ikke overraskende har afgangen af ledere skabt en vis nervøsitet blandt Binance-brugere, der stadig har sammenbruddet hos FTX i frisk erindring fra sidste år.

I sin artikel citerede Chaparro en professionel kryptooptionshandler, der sagde, at de regulatoriske tiltag mod Binance har skræmt handelsfirmaer fra at forpligte for mange ressourcer til børsen.

Top  Kan BONK-tokenet nå en værdi på 1$?

“Det er svært for institutionelle virksomheder at forpligte sig til ressourcer på grund af overskriftsrisikoen. Højfrekvenshandlere har en overdimensioneret volumen på grund af handelsstilen,” blev handleren citeret for at sige.

På skrivetidspunktet havde Binance et “normaliseret” 24-timers spot-handelsvolumen på 4,6 milliarder dollars.

Dette sammenlignes med de 1,3 milliarder dollars i normaliseret spot-volumen, som rivaliserende børs OKX praler af, ifølge CoinGecko-data.

Konklusion

Binance oplever en nedgang i sin markedsandel, samtidig med at det mister nøglemedarbejdere. Dette har skabt nervøsitet blandt brugerne, da de frygter en gentagelse af tidligere sammenbrud hos andre kryptovalutabørser. Det er dog vigtigt at bemærke, at det globale kryptomarked fortsat er i vækst, og der er stadig mange muligheder for investorer og handlende. Binance vil sandsynligvis tage skridt til at genopbygge sin ledelse og styrke tilliden hos brugerne i lyset af den aktuelle situation.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button