AltcoinsCardanoDogecoin

Binance opfordrer små og mellemstore kryptoprojekter til at tage fat på lav float og høj FDV trend

Binance opfordrer små og mellemstore kryptoprojekter til at tackle lav flydekapacitet og høj FDV

For at fremme et sundere og mere bæredygtigt kryptoøkosystem opfordrede Binance, verdens største kryptobørs, små og mellemstore kryptoprojekter til at adressere den udbredte tendens med lav flydekapacitet og høje fully diluted valuations (FDV) mandag.

Børsen opfordrer disse projekter til at ansøge om sine noteringsprogrammer og understreger vigtigheden af solide grundelementer og bæredygtige modeller.

Binance støtter projekter i kampen mod lav flydekapacitet og høj FDV-trend

Binance understregede sit engagement i at støtte projekter, der demonstrerer robuste grundelementer, opretholder en organisk fællesskabsbase og opererer med bæredygtige forretningsmodeller.

”Vi håber at forbedre udviklingen af blockchain-økosystemet gennem vores støtte til små og mellemstore projekter med stærke grundelementer, en organisk fællesskabsbase, en bæredygtig forretningsmodel og et dedikeret team, der handler som ansvarlige branchepartnere.”

Opfordringen til handling svarer til en voksende trend, hvor nye projekter starter med høje markedsværdier, men beholder en stor del af deres tokens forældede, hvilket fører til lav flydekapacitet.

Binance estimerer, at omkring $155 milliarder tokens vil blive låst op mellem 2024 og 2030.

Over 80% af Binance Token er faldet

Pseudonyme crypto-forsker Flow bemærkede, at 80% af tokens noteret på Binance er faldet i løbet af de sidste seks måneder siden deres lancering.

Han antydede, at væksten for mange projekter noteret på Binance muligvis vil være langsommere end i tidligere bullish perioder.

Selvom bekymringer vedrører de høje indledende fully diluted valuations af nye tokens noteret på Binance, der i gennemsnit er over $4,2 milliarder, på trods af behovet for en betydelig brugerbase.

Top  Bitcoin und Co. verlieren an Wert: Kryptomarkt am Donnerstagnachmittag im Minus

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button