AltcoinsCardanoDogecoin

Binance suspenderer alle tjenester med den nigerianske naira og forlader det nigerianske marked

Binance afslører planer om at forlade det nigerianske marked

I en meddelelse tirsdag annoncerede verdens største kryptobørs, Binance, at de ville afslutte alle tjenester, der involverer den lokale fiatvaluta, den nigerianske naira (NGN).

Binance vil suspendere NGN-udtag efter den 8. marts, og eventuelle resterende NGN-saldi i brugernes konti vil automatisk blive konverteret til den stabilecoin Tether. For at sikre en smidig overgang opfordrer Binance sine nigerianske brugere til at hæve deres NGN, handle deres NGN-aktiver eller konvertere dem til kryptokurver inden afslutningen af NGN-tjenester.

Konverteringskursen for NGN til Tether vil blive beregnet baseret på den gennemsnitlige slutningspris for USDT/NGN-handelsparret på Binance Spot over de sidste syv dage.

Binance suspenderer NGN-indskud

Binance har også øjeblikkeligt suspenderet NGN-indskud, hvilket betyder, at sådanne transaktioner ikke understøttes efter kl. 14:00 UTC den 5. marts. Desuden vil alle handelspar, der involverer NGN, blive fjernet fra Binance-platformen den 7. marts. Binance Pay, børsens betalingstjeneste, vil også fjerne NGN fra sin liste over understøttede betalingsmetoder den 6. marts.

Beslutningen om at forlade det nigerianske marked kommer, da Binance står over for øget regulatorisk kontrol i landet. Centralbankchefen i Nigeria har for nylig rejst bekymringer om ulovlige transaktioner og mistænkelige pengestrømme på kryptobørser i Nigeria, herunder Binance.

Intensiveringen af mistanker om Binance’s påståede ulovlige aktiviteter i Nigeria har fået Nigerias Repræsentanternes Hus’ Udvalg for Finansiel Kriminalitet til at indkalde Binance CEO Richard Teng til at fremtræde for udvalget.

Nigeria pålægger Binance en bøde på 10 milliarder dollars

Sidste uge pålagde den nigerianske regering en overvældende bøde på 10 milliarder dollars på Binance som led i en nedlukning af platformen for at stabilisere landets lokale valuta.

Top  Krypto-markedets nedtur: Altcoins og Memecoins taber terræn – hvad nu?

Nigerias handlinger mod Binance og andre kryptofirmaer stammer fra bekymringer over fortsat manipulation af valutamarkedet og ulovlig bevægelse af midler. Myndighederne mener, at disse aktiviteter har bidraget til svækkelsen af nairaen.

I september 2023 erklærede Nigerias Værdipapir- og Børstilsynskommission, at Binance Nigeria Limited var ulovlig og ikke registreret eller reguleret af kommissionen.

Nigeria er steget frem som en af de hurtigst voksende kryptoområder globalt i de seneste år. I september 2023 rangerede Chainalysis, en større kryptointelligensfirma, Nigeria som nummer to i verden med hensyn til kryptoadoption.

Desuden har Nigeria været det mest krypto-obsede land baseret på Google-søgevolumener for termer som “kryptovaluta” eller “køb crypto”.

Regulatorer i Nigeria har imidlertid vist mindre entusiasme for den hurtige tempo af kryptoadoption. I februar 2024 opfordrede en rådgiver til Nigerias præsident til et forbud mod Binance, KuCoin og andre kryptohandelsplatforme i landet. For to år siden forbød Nigerias centralbank regulerede finansielle institutioner fra at yde tjenester til kryptobørser i nationen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button