AltcoinsCardanoDogecoin

Binance’s US Arm Implodes Following SEC Allegations – Over 200 Employees Laid Off Since June

Binance’s US arm imploderede efter SEC’s påstande om overtrædelser af værdipapirloven, ifølge datterselskabets COO Christopher Blodgett.

I en nylig offentliggjort depositions fra den 15. december udtalte Blodgett, at SEC-søgsmålet havde alvorlige konsekvenser for divisionen, og han sammenlignede det med et “næsten dødbringende slag.” Som følge heraf blev virksomheden tvunget til at afskedige over 200 medarbejdere siden juni, hvilket svarer til cirka to tredjedele af arbejdsstyrken.

SEC sagsøgte Binance i juni sidste år og nævnte medstifter Changpeng Zhao samt BAM Trading, der driver Binance’s amerikanske filial, i søgsmålet. Agenturet hævdede, at BNB og BUSD er uregistrerede værdipapirer. Derudover blev BAM Tradings staking-program beskrevet som en investeringskontrakt, der falder inden for SECs definition af et værdipapir.

I november indgik Binance en aftale på 4,3 mia. dollars med Justitsministeriet og Kommodity Futures Trading Commission for overtrædelser vedrørende ulovlig finansiering. På trods af denne aftale er SEC’s sag mod Binance stadig uløst.

Binance.US Oplevede Over $1 mia. i Udbetalinger Efter Forbud

Som en del af sit søgsmål anmodede SEC om et midlertidigt forbud (TRO) mod enhederne. Dette blev gjort for at fryse midler, indtil Binance.US kunne dokumentere, at hverken Binance eller dets hovedejer, Zhao, kunne få adgang til dem.

Efter ordren blev cirka 1 mia. dollars værd af aktiver, herunder crypto og fiat, udbetalt fra platformen, ifølge Blodgett. Han udtalte yderligere, at anklagerne markant underminerede institutionel tillid til Binance.US.

“For eksempel havde vi inden TRO’en… mere end 20 market makers, der opererede på platformen. Efterfølgende er antallet mindre end fem,” sagde han.

Top  PEPE-Memecoin lider under værdinedgang: Inhabere flygter for tab

Siden ordren har datterselskabet mistet to banking-partnere og har ikke sikret erstatninger, ifølge Blodgett. Indtægterne er faldet med over 75%, mens driftsomkostningerne er steget, og juridiske omkostninger beløb sig til cirka 10 mio. dollars, tilføjede han.

Binance.US Beskyldes for at Skjule Overholdelsesproblemer

I en separat retsdokumenter, indgivet tirsdag, hævdede SEC, at Binance.US ikke samarbejder med anmodninger om oplysninger om kundeaktiver og andre forhold.

Nylige undersøgelser har afsløret uoverensstemmelser i BAM’s indledende påstande om overholdelse af samtykkeordren, udtalte SEC’s advokater. Ændringer foretaget i processer og kontroller blev ikke tilstrækkeligt offentliggjort, hvilket forhindrer muligheden for at verificere overholdelse, tilføjede de. Dette har ført til forsinkelser og ufuldstændige oplysninger, der hæmmer effektiviteten af undersøgelsesprocessen ifølge dokumentet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button