AltcoinsCardanoDogecoin

Bitcoin price prediction: Will the leading digital currency see a surge after retracing to $34,000 support level?

Bitcoin Prisprognose: Er næste stigning lige om hjørnet?

Bitcoin-prisprognosen er blevet genstand for megen diskussion i crypto-samfundet, da BTC for nylig faldt til et afgørende støtteniveau på 34.000 dollars. Midt i en række fundamentale ændringer i kryptolandskabet, fra den amerikanske SEC’s igangværende vurdering af Bitcoin ETP-forslag til Storbritanniens strenge kryptoregulering, viser den førende digitale valuta sin modstandsdygtighed.

Ikke at forglemme er betydelige aktivertransaktioner fra FTX’s konkursbo, der yderligere har rystet gryden. Mens Bitcoin svæver omkring dette afgørende prisniveau, holder handlere og investorer ivrigt øje med tegn på den næste potentielle stigning.

Med markedets dynamik i konstant udvikling er spørgsmålet på alles læber: hvornår vil Bitcoin begive sig ud på sin næste opadgående bane?

Aktuel pris og 24-timers bevægelse

Bitcoin handles i øjeblikket til 33.960 dollars. I løbet af de sidste 24 timer har den oplevet en mindre tilbagegang på cirka 1%, og dens handelsvolumen ligger imponerende på ca. 16,5 milliarder dollars. Som den uovertrufne konge af cryptocurrencies bevarer Bitcoin sin førsteplads på CoinMarketCap.

Den aktuelle markedsværdi er på formidable 663 milliarder dollars. Den omsættelige udbud af Bitcoin er noteret til 19,525 millioner BTC, der bevæger sig støt mod sin maksimumgrænse på 21 millioner BTC.

Bitcoin Prisprognose

Det afgørende punkt for Bitcoin ligger på 33.920 dollars, hvilket anerkendes som det 23,6% Fibonacci retracement-niveau. På opadgående er den umiddelbare modstand fastsat til 35.185 dollars, med efterfølgende modstande på 36.100 og 36.975 dollars.

På nedadgående er umiddelbar støtte fundet på 33.130 dollars (38,2% Fibonacci retracement-niveau). Yderligere supportniveauer er identificeret ved 32.460 dollars (50% Fibonacci retracement-niveau) og 31.825 dollars (61,8% Fibonacci retracement-niveau).

Top  Institutionelle investorer strømmer til kryptovalutaer: Sådan påvirker ETF-hypen markedet

Tekniske indikatorer

RSI står i øjeblikket på 60. Dette er en momentum-oscillator, der måler hastigheden og ændringen af prisbevægelser. Typisk indikerer en RSI over 70 en overkøbt tilstand, mens en RSI under 30 signalerer en oversolgt tilstand. Med Bitcoin’s RSI på 60 peger det mod en let bullish stemning, hvilket antyder, at købsmomentum stadig er dominerende.

Stochastic Oscillator (STOCH) læser i øjeblikket på 92,327. Denne intervalbunde indikator bevæger sig mellem 0 og 100 og bruges til at identificere overkøbte eller oversolgte tilstande. En læsning over 80 betyder generelt overkøbte forhold, hvilket betyder, at Bitcoin måske handler til en pris højere end sin normale rækkevidde og angiver potentiel prisrettelse.

ADX (14) indikerer et stærkt købssignal og registrerer en værdi på 62,675. I mellemtiden understreger ATR (14) høj volatilitet med en værdi på 1288,0194.

50 EMA giver en gennemsnitlig pris for Bitcoin i løbet af de seneste 50 dage og vægter nyere priser mere. I øjeblikket er den sat til 33.760 dollars og fungerer som et dynamisk støtte- eller modstandsniveau. Med Bitcoin handel over dette niveau antyder det, at den kortsigtede stemning er bullish, og prisen kan fortsætte med at stige i den umiddelbare tidsramme.

Bitcoin bevarer en bullish holdning over 33.920 dollars-markeringen, der er det 23,6% Fibonacci retracement-niveau. Dog kan et nedadgående brud på denne tærskel medføre salgspresser.

På kort sigt kan markedets deltagere se Bitcoin teste modstanden på 35.185 dollars i de kommende dage.

De 15 bedste cryptocurrencies at følge med i 2023

Hold dig opdateret med verden af digitale aktiver ved at udforske vores nøje udvalgte samling af de 15 bedste alternative cryptocurrencies og ICO-projekter at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet kurateret af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews og sikrer ekspert rådgivning og væsentlige indsigter til dine kryptoinvesteringer.

Top  Kontroversiel koncentration af kapital i DeFi-sektoren

Gør brug af denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale aktiver og hold dig informeret.

Bemærk: Cryptocurrency-projekter, der fremhæves i denne artikel, udgør ikke den finansielle rådgivning fra forfatteren eller publikationen – kryptokurver er meget volatile investeringer med betydelig risiko, så lav altid din egen forskning.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button