Altcoins

Bittensor (TAO) stiger markant – Hvad ligger bag den seneste kursopgang?

Bittensor (TAO) i høj fart

Bittensor (TAO) fortsætter sin opadgående tendens og handler i skrivende stund til 542 USD, hvilket svarer til en stigning på 18 procent inden for de seneste 24 timer. På ugentlig basis er udviklingen endnu mere imponerende, da TAO er steget med næsten 90 procent over de seneste syv dage. Trods de seneste kursgevinster ligger TAO dog stadig 28 procent under sit all-time high.

En ny KI-coin på markedet

Bittensor er en såkaldt Proof-of-Authority coin, hvor forsyningen er begrænset til 21 millioner TAO. I øjeblikket uddeles 1 TAO pr. blok, og der dannes en ny blok hvert 12. sekund. Målet med Bittensor er at decentralisere adgangen til Kunstig Intelligens og dermed mindske afhængigheden af store teknologivirksomheder.

Wayne Vaughans indflydelse

Den seneste kursstigning kan relateres til øget opmærksomhed på platformen X. Influenceren Wayne Vaughan har vist interesse for projektet og delt sine tanker på X den 21. september. Til trods for det positive sentiment på X kommer Bittensors stigning som en overraskelse, da interessen for Kunstig Intelligens generelt har været faldende på det seneste.

Fremtiden for Bittensor

Det er stadig uklart, om den seneste hype omkring Bittensor vil vare ved, eller om den snart vil aftage. Uanset hvad, fortsætter Bittensor med at tiltrække opmærksomhed og bevise sit værd inden for det spændende område med Kunstig Intelligens.

Top  ADDX Singapore Introducerer Dybtværdi Aktiefond på Sin Platform!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button