Altcoins

Bittensor’s TAO-Token erhielt 15 % Preisanstieg: Gerüchte um Grayscale Trust-Registrierung, Partnerschaften und mehr

Bittensor: TAO-Token stiger med 15 %

Projektet Bittensor oplevede en markant stigning på 15 % i deres native token TAO i løbet af den seneste dag. Dette skete muligvis som følge af et ubekræftet rygte om, at den digitale formueforvalter Grayscale overvejer at lancere en ny Trust, der vil spore tokenet. Men der er mere at rapportere om projektet.

TAO-pris stiger

På nuværende tidspunkt handles TAO til en værdi af 483,10 USD, hvilket repræsenterer en stigning på 15 % i løbet af den seneste dag. Dette svarer til en stigning på 24 % sammenlignet med samme tidspunkt i sidste uge, ifølge CoinGecko-data.

Positive nyheder for Bittensor

Projektet Bittensor har også haft en positiv uge, hvor Taobot, en integreret del af Bittensor-økosystemet, blev optaget som et af de første projekter i betaversionen af LlaMa 3 API fra Akash Network.

Desuden har Taobot-teamet indledt et samarbejde med Bittensor Subnet 15-projektet Blockchain Insights for at gøre det muligt for brugere at analysere blockchain-data på en letforståelig måde.

Konklusion

Ud over det ubekræftede rygte om Grayscale Trust har Bittensor oplevet en positiv udvikling med stigningen i TAO-tokens pris og samarbejdet med Akash Network og Blockchain Insights. Projektet ser ud til at bevæge sig fremad og forblive en spændende aktør på markedet.

End of article.

Top  Youtube refuses to take down deepfake video of Ripple CEO Brad Garlinghouse entice XRP holders to transfer coins - Reddit users.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button