AltcoinsCardanoDogecoin

Bloomberg Terminal tilføjer valg odds data fra krypto betting platform

Bloomberg inkluderer valg odds data fra Polymarket i sin Terminal

Bloomberg LP har annonceret, at de vil integrere valg odds data fra den populære krypto betting platform Polymarket ind i deres velrenommerede Terminal. Dette partnerskab vil give Bloomberg-brugere adgang til endnu mere omfattende information om valgprognoser og markedsindsigter.

Hvad er Polymarket?

Polymarket er en decentraliseret informationsmarkedplads, der giver brugerne mulighed for at handle forudsigelser om aktuelle begivenheder, herunder politiske valg, kryptovalutaer, og meget mere. Platformen er drevet af blockchain-teknologi, hvilket sikrer gennemsigtighed og pålidelighed for alle brugere. Med et stigende antal brugere er Polymarket blevet en betydningsfuld kilde til valg odds data.

Sammensmeltning af data fra Polymarket og Bloomberg

Ved at integrere valg odds data fra Polymarket i Bloomberg Terminal vil brugerne kunne få adgang til en bred vifte af oplysninger og indsigter på ét praktisk sted. Dette partnerskab giver professionelle investorer, analytikere og beslutningstagere mulighed for at træffe informerede beslutninger baseret på de seneste valgprognoser og markedsforudsigelser.

Bloomberg fortsætter med at investere i innovative løsninger og partnerskaber for at sikre, at deres brugere har adgang til de mest relevante data og indsigter. Integrationen af valg odds data fra Polymarket i Bloomberg Terminal er et eksempel på dette engagement og vil sandsynligvis styrke brugernes evne til at forudsige markedsudviklinger og træffe velinformerede beslutninger.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  73% of US Voters Want Presidential Candidates to Understand Cryptocurrency and Artificial Intelligence

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button