Altcoins

BNB Chain fusionerer Beacon Chain og introducerer ny BEP333-struktur: Hvad betyder det for krypto-brugere?

Det dezentrale netværk for smarte kontrakter, BNB Chain, har meddelt, at de planlægger at nedlægge Beacon Chain og introducere BEP333. Dette træk sigter mod at styrke sikkerheden og øge effektiviteten af de aktiver, der anvendes i kæden.

Overgang til BEP333

I et blogindlæg offentliggjort den 8. januar blev det annonceret, at BNB Chain Fusion, også kendt som BEP333, vil støtte en glat overgang fra en dual-chain-struktur til en enkelt-chain-struktur for BNB Beacon Chain.

Anbefalinger og reaktioner

BNB Chain har fastlagt retningslinjer for handlende om, hvordan de aktivt kan bruge kæden. Det blev dog bemærket, at nogle kryptoindehavere ikke ville have mulighed for at overføre deres aktiver inden afslutningen. Dette førte til anbefalinger om at kontakte de respektive token-ejere eller udstedere.

Aktivitet og udviklere

Efter denne offentliggørelse blev det bemærket, at nettosalget steg markant, hvilket indikerede en stigning i aktiviteten i kæden. Samtidig faldt antallet af kerneudviklere til 51 personer, da det blev klart, at kæden ikke leverede nye funktioner.

Bekymringer og muligheder

For sent til festen? BNB Chain tilbød en sikker migrationsløsning, BEP299 Token Migration, til brugere, der ikke nåede at overføre deres aktiver til BSC-netværket efter Beacon Chain’s afslutning.

Succes i fjerde kvartal

I en anden udvikling delte BNB Chain nogle af deres succeser i fjerde kvartal med AMBCrypto. Både Daily Active Users (DAU) og Total Value Locked (TVL) satte rekorder ved siden af opBNB, der muliggør hurtigere transaktioner og lavere gebyrer.

Stærk brugeraccept og vækst

Den stigende brugeraccept afspejlede sig også i Total Value Locked (TVL), der 19-doblede sig siden oktober 2023 og signaliserede en stærk trend i brugeraccept. Dette bevirkede, at opBNB og Solana blev anerkendt som de tre hurtigst voksende kæder i fjerde kvartal.

Top  Forex og krypto investeringsbedrageri opklaret i Malaysia

En dybere analyse af TVL afslørede, at KiloEx voksede fra 3 millioner dollars til næsten 10 millioner dollars, mens Thena og APX bidrog til væksten af opBNBs TVL.

Det er tydeligt, at BNB Chain befinder sig i en periode med omfattende ændringer, og vi vil nøje følge med i udviklingen i dette spændende kapitel.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button