AltcoinsCardanoDogecoin

BONK og en New York-baseret koreansk K9-redning har sat verdensrekord og hjulpet 10 smukke hunde med at møde deres nye familier

Verdensrekord sat af BONK og NY-baserede Korean K9 Rescue

BONK og NY-baserede Korean K9 Rescue har sammen sat en verdensrekord og hjulpet 10 smukke hunde med at møde deres nye familier. Der er stadig 28 andre deltagende hunde, der venter på et evigt hjem.

Rekordindsats for redning af hunde

BONK og NY-baserede Korean K9 Rescue har taget et stort skridt mod at redde hjemløse hunde ved at sætte en verdensrekord. De 10 heldige hunde, der allerede har fundet deres nye familier, er blevet reddet fra udsatte situationer og nu nyder kærligheden og omsorgen fra deres adoptive mennesker.

Ventende hunde søger evige hjem

Udover de 10 hunde, der allerede er blevet adopteret, venter 28 andre hunde utålmodigt på at finde deres eget evige hjem. Disse hunde har alle en unik personlighed og historie, og de fortjener alle en chance for at være en del af en kærlig familie.

Støt redningsarbejdet

Hvis du overvejer at bringe en ny firbenet ven ind i dit hjem, opfordres du til at overveje at adoptere en af de ventende hunde fra BONK og NY-baserede Korean K9 Rescue. Ved at adoptere en redningshund giver du ikke kun en udsat hund en ny chance, men du bidrager også til at støtte det fantastiske arbejde, som disse organisationer gør for at redde dyr i nød.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Tether identificeret som et centralt værktøj for hvidvaskning og svindel i Sydøstasien, ifølge FN-rapport

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button