AltcoinsCardanoDogecoin

BONK Token – Fra storslået stigning til dramatisk tab af support: Kan BONK-tokenet komme sig?

BONK Token falder dramatisk med 20 %, og analyser spørger om det er på vej mod en værdi på nul.

Kryptovalutaen BONK er dykket med en dramatisk -20%, og der er spekulation om, hvorvidt BONK er på vej til at ramme nul i værdi. I november oplevede BONK en imponerende stigning på +26.675%, og det skabte en bølge af rally for meme-coins på de kryptiske markeder, efter at den blev introduceret på CoinBase. Men nu, hvor prominente handlende på Crypto X begynder at afslutte store short plays, er det et spørgsmål, om BONK er på vej til en vending?

Midt i faldet handles BONK pt. til en værdi af $0.00001585, hvilket repræsenterer et døgnfald på -1.93%. Prisaktionen kæmper for at etablere support umiddelbart under 20DMA, med en solid støtte, der opstår på prisniveauet $0.0000155. Uden støtte fra 20DMA er det første gang, at prisen er divergeret under denne bevægelige gennemsnitlige støtte, hvilket åbner døren for en potentiel prisfri fald, hvis BONK-okserne ikke kan kontrollere prisretningen på den nære tidsramme.

Dog viser RSI en lille positiv udvikling, efter at være kølnet betydeligt ned fra en alvorlig baisse-divergens til en mere neutral udgave på 52.48. Dette antyder, at prisaktionen nu har kapacitet til at stige igen. Dette står i kontrast til MACD, der har registreret stagnerende momentum og er gået over til at vise baisse-divergens på -0.0000008755.

Samlet set befinder BONK sig i en kritisk position med høj risiko for frit fald, hvis okserne mister grebet. En prisgrænse over 20DMA ved $0.000018278 er en potentiel gevinst på +15.4%, mens risikoen for nedgang kunne sende BONK ned til en lavere støtte på $0.00001135 med et muligt fald på -28.34%. BONK’s pris står derfor over for en risiko: en belønningsratio på 0,54 – en dårlig indgang – domineret af nedgangsrisiko. Alligevel strømmer forhandlere til en eksplosiv meme-coin-presale med håbet om at ride på den næste BONK-prisstigning.

Top  Ræset om lancering af spot-krypto ETF'er

Meme Kombat har samlet over $4.65M i presalen og ser ud til at skabe en eksplosion i pris. Dette initiativ har smukt kombineret memetisk kærlighed til nostalgiske spil og GambleFi til et decentraliseret Web3-platform. Meme Kombat er en opslugende arena, hvor tegn fra dybt forankrede krypto-samfund konkurrerer. Spillere har friheden til at satse på disse animerede kampe for at forudsige resultaterne og potentielt høste attraktive belønninger.

Sesong 1 har lovet at vise 11 forskellige memefigurer, og der er allerede udsigt til Sesong 2 i december 2023. Dette projekt er ikke kun spændende; det bygger på et fundament af tillid. Meme Kombats løfte om gennemsigtighed kommer til udtryk gennem initiativer som den forestående sikkerhedsgennemgang af deres smarte kontrakter.

Meme Kombats tokenomics er også en appel til potentielle investorer – satse Meme Kombat ($MK) tokenen, prissat attraktivt til $0.246, og dykke ned i et belønnende økosystem med en generøs årlig procentdel på 112%.

Så Meme Kombat ser ud til at være godt positioneret til at udnytte dette lukrative marked med sin innovative tilgang. Ved at fusionere memes, spil og blockchain præsenterer platformen noget nyt for kryptosamfundet.

For dem der leder efter at diversificere deres portefølje med et unikt tilbud, synes Meme Kombat at være en mulighed, man ikke må gå glip ad. Så hold dig opdateret med MK Telegram, og omfavn fremtiden for memebaserede spil og betting med Meme Kombat.

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel leveres til informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste al din kapital.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button