AltcoinsCardanoDogecoinMetaverse

Bored Ape Yacht Club NFTs Finder Nyt Hjem i Roblox Metaverse

Bored Ape Yacht Club NFT lander i Roblox

Kingship, som er en metaverse-baseret “supergroup” udviklet af Universal Music Group’s 10:22PM, har introduceret det interaktive spil “Kingship Islands” på Roblox. Dette er en udvidelse af deres tilstedeværelse fra Spotify til Roblox og spillet er baseret på en fiktiv enhed, hvor spillerne finder sig selv på en øparadis efter en nødlanding og begiver sig ud på en mission om at forene medlemmerne af Kingship-banden.

Spillet indeholder karakterer baseret på Bored Ape Yacht Club NFT-samlingen samt en karakter fra Mutant Ape-samlingen. I de første seks uger efter lanceringen har spillerne mulighed for at tjene visse in-game genstande gratis.

Kingship introducerer også animerede avatar-tilbehør ved hjælp af Robloxs ansigtsanimationsteknologi, samt tematiserede emotes, der kan købes gennem in-game butikken og Roblox Marketplace. NFT-ejere af “Kingship Key Card” har adgang til specielle fordele såsom eksklusive Roblox-mærker og adgang til en “Floating Villa” inden i spillet.

Kingship blev oprindeligt konceptualiseret i 2021 som en metaverse-band med karakterer afledt fra Bored Ape Yacht Club NFT-avatars. Yuga Labs, skaberen af Bored Ape Yacht Club, giver visse rettigheder til NFT-ejere, hvilket giver dem mulighed for at udvikle og sælge derivatprojekter og produkter ved hjælp af det ikoniske kunstværk.

Bored Ape Yacht Club blev lanceret i april 2021 og er kendt som en af de mest populære NFT-samlinger nogensinde. I 2022 lancerede fællesskabet omkring NFT-samlingen deres egen styringsmønt kendt som ApeCoin. ApeCoin steg hurtigt i markedet efter lanceringen, men har siden mistet meget af sin værdi.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Analyse: BlackRock og VanEck fornyer ansøgning om Bitcoin ETF Godkendelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button