AltcoinsCardanoDogecoin

Bybit Søger Om Licens Til Virtuel Aktiv Handelsplatform i Hong Kong: Følger i Fodsporene På OKX

Digital asset exchange Bybit har ansøgt om en Virtual Asset Trading Operator (VATP) licens i Hong Kong. Ansøgningen blev indgivet til Hong Kongs Securities and Exchange Commission (SFC) gennem Spark Fintech Limited ifølge tilsynsmyndighedens hjemmeside. Bybits ansøgning fra d. 31. januar tager antallet af virksomheder, der søger licensen, op på 14.

Bybit følger i OKX’s fodspor, da OKX også ansøgte om en VATP-licens i november 2023. Hong Kong bliver mere og mere attraktiv for Web3-firmaer. Lennix Lai, OKX’s Chief Commercial Officer, udtrykte optimisme ved skridtet og tilføjer, at børsen ser frem til at samarbejde med byens vision om at blive en global spiller og et førende web3-hub. Indtil videre har kun to kryptovirksomheder opnået licensen, den første er OSL Exchange, og den sidste HashKey Exchange i 2022.

Hong Kongs reguleringsmyndigheder har to store licenser for digitale aktørvirksomheder, der ønsker at operere i deres jurisdiktion. Mens VATP-licenserne, som Bybit og OKX søger, giver virksomheder adgang til detailkunder, dækker Virtual Asset Service Provider License (VASP) større institutionelle kunder. Selvom institutionelle kunder normalt investerer baseret på de beløb og aktiver, de kontrollerer, har detailmarkedet også stor betydning for rækkevidde og handelsvolumen og har derfor været en stor indtægtskilde på det seneste.

Sidste år iværksatte myndighederne i Hong Kong operationer for at bekæmpe ulovlige blockchainvirksomheder, der tilbød detailtjenester uden en VATP-licens. Hong Kong Police Force oprettede en overvågningsgruppe for at undersøge og foretage risikovurderinger af relaterede sager for at beskytte investorerne med forslag til strammere reguleringer efter den berygtede JPEX-skandale.

Hongkongs bestræbelser på at blive en Web3-hub er en del af byens bestræbelser på at opnå status inden for flere sektorer. Byen adskiller sig fra fastlandskinas modstand mod krypto, hvilket har ført til et kraftigt indgreb i aktiver og har fået mange til at antyde, at Hong Kong måske vil være et testområde for en fremtidig ændring af politikken i Kina.

Top  MIGGLES: Den nye kattememe-token, der tager verden med storm

Hongkongs reguleringsmyndigheder annoncerede for nylig en beslutning om at acceptere ansøgninger om spotkrypto-ETF’er og offentliggjorde strenge krav til virksomhederne. De nye regler, der er blevet rost af industriledere, har fået dem til at opfordre andre regioner til at efterligne Hong Kong og de europæiske markeder inden for Crypto Assets (MiCA) reguleringen. Efter Terras Networks fald og sammenbruddet af FTX i 2022 begyndte globale myndigheder at skifte retning mod regulering, hvilket førte til flaskehalspolitik i visse jurisdiktioner og flere retssager mod Web3-firmaer. Som følge heraf blev et centralt element for web3-firmaer jurisdiktioner med klarere regler i stedet for regioner uden regler.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button