AltcoinsCardanoDogecoin

Canada advarer om stigende svindel med grisebønder og kryptoinvesteringssvindel

The Canadian Anti-Fraud Centre (CAFC) har advaret om en stigning i kryptosvindel, der retter sig mod canadiske borgere.

I en tirsdagsmeddelelse sagde det anti-svindelopkaldscenter, at der har været en stigning i to specifikke typer kryptosvindel, der retter sig mod canadiske borgere, herunder svindel med svinestegning eller romantik og investeringssvindel.

Som reaktion på denne bekymrende tendens har CAFC, i samarbejde med den canadiske investeringsreguleringsorganisation (CIRO), udsendt en advarsel om at øge bevidstheden om disse sofistikerede svindelnumre, især dem der involverer langvarig online kommunikation.

CAFC, i samarbejde med den canadiske investeringsreguleringsorganisation (CIRO), advarede borgerne om at udvise forsigtighed, når de engagerer sig med personer, der drøfter cryptocurrency-handel eller -investeringer.

“Svindlere kan forsøge at etablere et venskab eller udvikle en online romantik, eller de kan udgive sig for at være legitime investeringsrådgivere. Med tiden vil bedrageren foreslå en investeringsmulighed, der ofte involverer kryptoaktiver,” hedder det i advarslen.

Kryptoinvesteringssystemer Lover Urealistiske Rendite

Ofre bliver ofte præsenteret for kryptoinvesteringssystemer, der lover urealistiske afkast.

Svindlere opretter bedrageriske investeringsplatforme og overtaler ofre til at tilmelde sig.

Når offerets identitet er kompromitteret, låser svindlerne deres investerede midler, så de ikke kan få adgang til deres penge.

Men i de indledende faser får ofre lov til at trække mindre beløb ud for at give indtryk af legitimitet.

Canadiske borgere opfordres kraftigt til at rapportere alle tilfælde af svindel til CIRO, CAFC og lokale politimyndigheder.

Den hurtige rapportering af sådanne hændelser hjælper myndighederne med at spore og bekæmpe disse svindel effektivt.

Kryptoromancesvindel Bliver Udbredte

Kryptoromancesvindel har også plaget amerikanske borgere og resulteret i betydelige økonomiske tab.

Top  Kan Retik Finance overhale Shiba Inu og Dogecoin i markedsværdi?

For nylig faldt Shreya Datta, en 37-årig tech-professionel fra Philadelphia, for et kryptoromancesvindel, der efterlod hende økonomisk ruineret med tab der steg til $450.000.

Som rapporteret har Erin West, viceanklager i Santa Clara, Californien, afsløret, at hun dagligt modtager 5-6 e-mails fra personer, der er faldet offer for svinestegning.

“Vi modtager 5-6 e-mails om dagen fra mennesker, der er ofre for svinestegning. Det seneste offer mistede $5 millioner, og det er ikke engang det største beløb, en person har tabt til denne svindel.”

Forværrer problemet, bliver de stjålne midler sendt til udlandet til transnationale kriminelle organisationer i Myanmar og Cambodja, der bruger mennesker, der handles som virtuelle slaver, til at udføre svinestegningssvindel.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button