AltcoinsLitecoinRipple

Canary Capital søger godkendelse til lancering af Litecoin ETF

Canary Capital har indgivet en registreringserklæring hos U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) for deres nye börsnoterede produkt, Canary Litecoin ETF. Dette ETF er designet til at give investorer adgang til værdien af Litecoin (LTC) og vil replikere Coindesk Litecoin Price Index.

Canary Capital sigter mod Litecoin-markedet med ny ETF-registrering

Den nye Canary Litecoin ETF, sponsoreret af Canary Capital Group LLC, har til formål at give investorer adgang til prisen på Litecoin (LTC), en digital aktiv, der blev skabt af Charlie Lee i 2011. ETF’en vil holde på LTC og beregne sin nettoinventarværdi (NAV) dagligt baseret på Coindesk Litecoin Price Index. ETF’en forventes at blive handlet på en national børs, forbeholdt godkendelse, og er rettet mod investorer, der foretrækker et reguleret køretøj frem for direkte ejerskab af LTC. Canary Capital har til hensigt at give direkte adgang til markedet gennem denne börsnoterede fond, hvilket vil forenkle investeringsprocessen for LTC-entusiaster.

Streng regulering af Canary Litecoin ETF

Ifølge registreringen vil ETF’en ikke bruge derivater, men holde LTC direkte. Trustet vil sælge og indløse sine aktier i store blokke kaldet “Baskets”. Disse Baskets vil blive vurderet baseret på værdien af de Litecoins, som Trustet ejer, fratrukket alle driftsomkostninger og forpligtelser. Dette sikrer, at aktierne er tæt knyttet til den underliggende værdi af LTC. Strukturen af ETF’en giver institutionelle investorer og autoriserede deltagere mulighed for at handle i store mængder, mens individuelle investorer kan købe og sælge aktier på sekundærmarkeder, måske til en præmie eller rabat i forhold til NAV’en.

Top  Komi Republic: Nordøstlige region vil etablere 15 nye datacentre for at blive et nyt krypto-mineringscentrum

Reduceret regnskabsmæssig byrde for Canary Litecoin ETF

Canary Litecoin ETF er klassificeret som en Emerging Growth Company i henhold til Jumpstart Our Business Startups Act fra 2012, hvilket giver mulighed for reducerede rapporteringskrav. Selvom ETF’en ikke er et registreret investeringsselskab, opererer den under specifikke retningslinjer fastlagt i Securities Act fra 1933. Canary Capital har udpeget CSC Delaware Trust Company som trustee og har ansat en række tjenesteudbydere til at varetage administrativ, depoterende og regulatoriske ansvarsområder for fonden. Denne indgivelse kommer efter Canary Capitals indgivelse af en anmeldelse til en XRP ETF sidste uge den 8. oktober.

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button