AltcoinsCardano

Cardano (ADA) står ved afgørende prisniveau: Bullisk omvendelse på vej?

Cardano (ADA)-prisen i frit fald: Kan der være en trendomvending i sigte?

Teknisk analyse

Analytikere peger på, at Cardano-prisen er faldet med 46% fra sit årlige højdepunkt og nu står ved et afgørende prisniveau, som potentielt kan være afgørende for en bullish vending. På det daglige ADA/USD-chart vises tydeligt en nedadgående kanal, som har defineret den nedadgående trend siden begyndelsen af marts. Prisen stødte mod stærk modstand nær $0,475 ved kanalens øvre grænse og det kritiske 20-dages Exponential Moving Average (EMA) på $0,47.

Potentiel bullish omvending

Samspillet mellem forskellige EMAs over det nuværende prisniveau viser en betydelig modstandszonen. RSI på daglig basis ligger i øjeblikket på 38, og en overskridelse af EMA-båndet over $0,47 kan styrke momentummet for et potentielt gennembrud over årets højdepunkt på $0,81 i marts.

Udsigter på længere sigt

Situationen forstærkes yderligere, når man ser på det ugentlige chart og den vedvarende bearish stemning siden 2021. Prisdynamikken holdes fortsat nede under de langsigtede glidende gennemsnit. Fibonacci-Retracement-niveauerne viser, at den nuværende handelsværdi på næsten $0,44 ligger let over den psykologiske støtte på $0,40. For at overvinde de nedadgående begrænsninger skal ADA fokusere på den daglige modstand omkring $0,47.

Mulighed for trendomvending

Det er afgørende, om ADA kan bryde igennem dette modstandsniveau, hvilket eventuelt kan føre til en trendomvending og positiv prisudvikling. Investorer og analytikere er spændte på at se, om ADA vil være i stand til at overkomme denne udfordring og skabe ny kursdynamik.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Moody's advarer om teknologiske risici ved stigende tokeniserede fonde

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button