AltcoinsCardano

Cardano (ADA) viser stærk interesse: Nye on-chain data indikerer potentiale for prisstigning

Cardano (ADA) – Hvorfor den seneste interesse?

Øget interesse i Cardano

Cardano (ADA) har for nylig oplevet en stigning i interesse, da On-Chain-data og væksten i accept af kryptokurrencyen antyder, at den måske kan bryde nye prisniveauer. Skabelsen af nye tegnebøger på Cardano-blockchain har set en markant stigning i de seneste uger, hvilket tyder på, at der strømmer ny kapital ind i ADA.

Stigning i antallet af nye adresser

Ifølge On-Chain-data steg antallet af nye adresser i Cardano-netværket med 89 % mellem den 22. og 28. februar. Derudover oplevede Cardano i begyndelsen af måneden en imponerende stigning på 248 % i antallet af nye tegnebøger. Dette tyder på, at interessen for ADA er stigende.

Stabil vækst i tegnebøger

Selvom antallet af dagligt oprettede tegnebøger har været faldende siden den 23. februar, ligger det stadig stabilt over 1.500. Det samlede antal registrerede tegnebøger i Cardano-netværket nærmer sig nu 4,6 mio. Antallet af aktive daglige adresser er også steget siden årsskiftet og har for nylig nået en ny rekord. Dette indikerer en stærk stigning i interessen for Cardano og den indfødte ADA-token.

Prisstigning og fremtidige muligheder

Prisen på ADA har set en stigning i de seneste dage og ligger i øjeblikket på 0,6211 USD. Selvom vejen tilbage til det historiske højdepunkt på 3,1 $ stadig er ujævn, kan ADA muligvis opnå yderligere gevinster, hvis den kan overvinde visse nøglemodstandsniveauer. En stigning over 0,63 USD kunne bane vejen for yderligere vækst.

Langsigtede indehavere af ADA kunne muligvis realisere fortjeneste ved en stigning op til 1,20 $. Accepten af Cardano vokser, og hvis efterspørgslen fortsætter med at stige, kan ADA muligvis sigte mod det historiske højdepunkt på 3,1 $.

Top  Bitcoin Futures Open Interest Surges to $20 Billion as Price Jumps 9%

Selvom investering altid indebærer risici, og det er vigtigt at udføre ens egen forskning, tyder meget på, at Cardano muligvis vil opleve yderligere prisstigninger i de kommende uger.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button