AltcoinsCardano

Cardano fügt im Jahr 2024 40.000 Smart Contracts hinzu

Cardano oplever en vækst i antallet af Smart Contracts i sit netværk, mens resten af kryptomarkedet tager en pause efter en periode med prisstigninger. Antallet af Plutus-scripts i Cardano-netværket, inklusive Plutus V1 og Plutus V2, har nået 39.032, hvilket repræsenterer en stigning på 171,45% siden begyndelsen af året.

Stigning i antallet af Smart Contracts

Dette betyder, at der nu er 6.439 Plutus V1-scripts og 32.593 Plutus V2-scripts i Cardano-økosystemet. Dagligt tilføjes der cirka 495 nye Smart Contracts, hvilket er en imponerende vækst.

Cardano-Preisanalyse

Prisen på Cardano ligger på $0,60711 med en nedgang på 0,73% på dagen, en nedgang på 18,01% i løbet af den seneste uge og en samlet tab på 2,18% i månedsperioden.

Cardano-Preisprognose

Finanseksperters forudsigelser placerer Cardanos pris mellem $0,945 og $11 ved udgangen af 2024. AI-platforme har et mere optimistisk synspunkt med forudsigelser mellem $1,26 og $8.

Alt i alt har Cardano-økosystemet oplevet betydelig vækst, hvilket kunne påvirke prisen positivt. Det er dog vigtigt at holde sig opdateret på Cardano-nyheder og udføre sin egen forskning, da markedet kan ændre sig uforudsigeligt.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  NFT Paris Conference: VanEck Partnership, Pudgy Penguins Surge, and Anichess Launch

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button