AltcoinsCardano

Cardano Gründer Charles Hoskinson reagiert auf kritische FUD og bekræfter vigtigheden af samarbejdet med World Mobile

Charles Hoskinson: Partnerchains er afgørende for Cardanos fremtid

I kølvandet på nylig FUD (frygt, usikkerhed og tvivl) om samarbejdet med World Mobile (WMC) har Cardano grundlægger Charles Hoskinson udtalt sig. Han fastholder, at der spredes usandheder for at nedgøre projektets potentiale.

Desuden bekræftede han vigtigheden af dette partnerskab for netværkets fremtid.

Cardano Grundlægger modsvarer kritik

I en X (tidligere Twitter) post den 17. marts svarede Cardano grundlægger Charles Hoskinson på de seneste bekymringer fra fællesskabet. Det ser ud til, at nogle medlemmer kritiserede integrationen af partnerchains i stedet for at fortsætte udviklingen af blockchainens skalerbarhed.

Hoskinson udtrykte sin forundring over, hvor denne FUD stammer fra, og understregede det vigtige forhold mellem Cardanos mål og partnerskabet med World Mobile. Sidstnævnte drejer sig især om faktorer som identitet, partnerchains og det unikke programmeringsmodel. Hoskinson bekræftede:

“Jeg formoder, at alle har glemt ideen om, at hyperkomplekse projekter som WMC har brug for frihed til at have unikke protokoller, herunder variationer i konsensus, ledger-regler, netværksdesign og transaktionssemantik. Det samme gælder for Midnight og enhver DApp, der tilbyder infrastruktur som en service, samt for koncepter som decentraliserede sociale netværk.”

Ifølge Hoskinson er partnerchains af afgørende betydning for Cardanos infrastruktur og giver projekter som World Mobile mulighed for at udvikle unikke protokoller. Han fremhævede betydningen af interoperabilitet som et hjørnesten i tredjegenerations blockchains.

Hoskinson gentog sin vision om at skabe en decentraliseret verden med retfærdige regler for alle. Han udtrykte tillid til ledelsen hos World Mobile og den fælles mission om at forbinde verden. Samarbejdet med World Mobile vil fortsætte for at støtte denne vision.

Top  Nye forslag fra Ethereum-udviklere vil øge hastigheden af blockchain-teknologien.

Afslutningsvis understregede Hoskinson, at partnerchains er en integreret del af Cardano-økosystemet. De giver frihed til komplekse projekter at udvikle individuelle protokoller. World Mobiles projekt viser overbevisende, hvordan Cardano og dets partnere former og driver industrien fremad.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button