AltcoinsCardano

Cardano Gründer Charles Hoskinson verkündigt: Chang Hard Fork steht bevor

Cardano Gründer Charles Hoskinson afslørede, at Chang Hard Fork næsten er færdig og forventes at blive rullet ud næste uge. Dette markante skridt markerer overgangen til Voltaire-fasen og en ny æra for governance på Cardano-netværket.

Hoskinson delte disse oplysninger under en AMA-session live fra Wyoming, hvor han talte om de igangværende bestræbelser og opnåede milepæle på denne transformative rejse for blockchain-platformen.

Cardano Chang Hard Fork er næsten klar

I en live AMA-session fra Wyoming gav Cardano-grundlægger Charles Hoskinson en længe ventet opdatering om den kommende Chang Hard Fork. Fra sin ranch diskuterede han de udfordringer og succeser, som det sidste årti har bragt med sig. Han bemærkede, at trods visse vanskeligheder, især inden for governance, har økosystemet formået at overvinde disse forhindringer.

Han fremhævede også færdiggørelsen af alle elementer i Cardano Improvement Proposal (CIP) 1694 som en kritisk succes. Dette arbejde tog omkring to år og var afgørende for fremskridtene i Cardano-infrastrukturen.

Node 9.0 og Chang Hard Fork

Hovedbudskabet i Hoskinsons meddelelse var den nært forestående færdiggørelse af Node 9.0 – et afgørende skridt for Chang Hard Fork. Han erklærede, at Node 9.0 nu er klar til udrulning næste uge og erstatter den tidligere version 8.2.2 for øget kompatibilitet og stabilitet.

Chang Hard Fork repræsenterer et afgørende øjeblik for Cardano, da det signalerer overgangen til Voltaire-æraen, en udviklingsfase med fokus på governance. Den høje netværksnodedensitet, når den når omkring 70 procent, vil udløse hard fork’en og markere begyndelsen på nye governance-funktioner og bredere fællesskabsdeltagelse.

Top  Ugentlige opdateringer om nye kryptovalutaer og delistinger på digitale børser

I fremtiden vil Basho-æraen beskæftige sig med netværksskalering og -optimering og kræver betydelig input fra fællesskabet for at afbalancere forskellige kompromiser. Hoskinson nævnte også kommende milepæle som Plutus V3, Hydra, Leios og Mithril, som vil være vigtige emner for fremtidige governance-afstemninger.

Tilbageblik og fremtidsperspektiver

Hoskinson reflekterede over den lange udviklingstid på næsten 10 år og bemærkede det skift, hvor Cardano-fællesskabet er gået fra et statisk og fødereret system til et dynamisk og decentraliseret system. Han roste fællesskabets vækst og dets øgede kontrol over roadmapen som tegn på Cardanos modning til en førende blockchain-platform.

Trods tekniske udfordringer vil Hoskinson fortsætte samtalen fra sit kontor på mandag for at besvare eventuelle udestående spørgsmål og diskussioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button