AltcoinsCardano

Cardano i stagnering: Over halvdelen af Cardano-adresserne lider tab, mens netværket viser tegn på stagnation.

Cardano Adresser Holder Stadig ADA Token Med Tab

ADA-kursen har oplevet et fald på omkring 9 % i forhold til det seneste højdepunkt og resulteret i, at mere end halvdelen af Cardano-adresserne nu har ADA-tokens i tab. Ifølge IntoTheBlock er kun omkring 54 % af Cardano-adresserne i plus, mens omkring 42 % er i minus. Derudover ville ca. 4,3 % hverken have gevinst eller tab ved det nuværende kursniveau.

Cardano Network: Wal-adresser og Aktivitet

Det er bemærkelsesværdigt, at der kun findes tre wal-adresser i Cardano-netværket, der til sammen holder omkring 8,5 % af ADA-forrådet. Til gengæld er der en stor mængde storskalainvestoradresser, der tilsammen holder omkring 25,4 % af ADA-tokenet. Resten af ADA-tokenene, ca. 66 %, tilhører småinvestoradresserne.

Desuden viser dataen, at væksten af ADA-adresser med saldo har stagneret, hvor der i de seneste 30 dage i gennemsnit blev registreret omkring 4,44 millioner adresser med ADA-saldo. Derudover har aktiviteten i Cardano-netværket oplevet en nedgang i antallet af nye og aktive adresser.

Telegram-stemning og Fremtidsperspektiver

Til trods for stagnationen og nedgangen i netværksaktiviteten er stemningen på Telegram overvejende positiv med 448 positive og 86 negative beskeder i løbet af de sidste syv dage. Dog er antallet af medlemmer i Cardano Telegram-gruppen faldet betydeligt siden midten af ​​dette år.

Alt i alt viser dataen en forholdsvis negativ udvikling for Cardano-netværket og dets aktionærer, men den positive stemning på Telegram kan indikere, at der stadig er håb om en bedring i fremtiden.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Krypto-Markedet stabiliserer sig midlertidigt, men mulige kortvarige problemer for Cardano, Solana og Ethereum

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button