AltcoinsCardano

Cardano lanciert den ersten AI-Chatbot Girolamo und plant Partnerschaft mit OpenAI

Cardano Team lancerer Girolamo, den første AI-Chatbot

Det nyeste skridt i Cardanos udvikling er lanceringen af deres første AI-Chatbot kaldet Girolamo. Denne nyskabelse repræsenterer endnu et vigtigt skridt i fusionen mellem blockchain-teknologi og kunstig intelligens.

Girolamo har evnen til at besvare et bredt spektrum af spørgsmål, både om specifikke emner og generelle spørgsmål. Især spændende er Girolamos evne til at generere og fortolke billeder.

Girolamo forbinder Cardano med AI

Cardano-teamet har længe haft fokus på kunstig intelligens. I 2021 præsenterede virksomheden AI-bot’en Grace. Denne AI blev skabt i samarbejde mellem Awakening Health, Hanson Robotics og SingularityNET.

Denne udvikling udgjorde fundamentet for en række initiativer, der sigter mod at kombinere kunstig intelligens og blockchain-teknologi.

Charles Hoskinson kontakter Sam Altman

For nylig kontaktede Cardano-grundlæggeren Charles Hoskinson Sam Altman, efter at han var blevet afskediget som administrerende direktør for OpenAI.

Dette skridt understreger Cardanos bestræbelser på at udvide deres eget økosystem. Et muligt partnerskab med OpenAI ville styrke Cardanos position som pioner inden for kunstig intelligens og blockchain.

Ud over initiativer inden for kunstig intelligens har Hoskinsons team også opnået fremskridt på andre områder. Opdateringen af Lace Wallet til version 1.7.1 retter en række problemer og forbedrer blandt andet tilslutningen af DApps til Cardano-netværket.

Disse forbedringer er vigtige for at øge brugervenligheden og forenkle udviklingen inden for Cardano-økosystemet.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Kraken bekræfter genfinding af næsten $3M - CertiK reagerer på anklagerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button