AltcoinsCardano

Cardano steht vor bedeutendem Upgrade: Das Voltaire-Zeitalter revolutioniert die Zukunft von ADA

Cardano står overfor en stor opgradering

Cardano-netværket står over for en betydelig opgradering, der er planlagt til juni og som potentielt kan revolutionere den digitale verden af ADA. Grundlæggeren af Cardano, Charles Hoskinson, har afsløret planerne for opdateringen, som er kendt som Version 9.0 af Cardano Nodes. Denne opdatering vil muliggøre Chang Hard Fork, der vil markere begyndelsen på Voltaire-æraen for kryptovalutaen.

Spændte Cardano-fællesskab venter

Cardano-fællesskabet er ivrig og klar til de kommende forandringer, der vil have indflydelse på governance og fremtiden for netværket. Hoskinson selv er optimistisk med hensyn til Cardanos fremtid og understreger dets potentiale for at blive en decentral global civilisation.

Voltaire-æraen med revolutioneret governance

Voltaire-æraen vil revolutionere Cardanos governance-system gennem gradvise forbedringer. En væsentlig del vil være indførelsen af decentraliserede afstemninger, som beskrevet i Cardano Improvement Proposal (CIP) 1694. Dette vil give fællesskabet mulighed for at påvirke økosystemet gennem direkte forslag og finansiering af nye projekter.

Moden for det længe ventede Cardano

Hoskinson beskriver denne fase som det mest betydningsfulde skridt i Cardanos historie og endda for branchen som helhed. Han fremhæver, at Cardano vil være en decentral civilisation, der omfatter millioner af beboere over hele verden. Netværket vil have et avanceret blockchain-governance-system understøttet af årlige budgetter, en skattekiste og visdommen fra hele fællesskabet.

Kommende faser og Cardanos fremtid

Den kommende anden fase vil bygge videre på disse fremskridt ved at muliggøre stedfortrædende deltagelse og skattekistetilbagekøb. Dette vil give Cardano-ejere større kontrol over fællesskabsmidler og beslutningsprocesser, hvilket vil styrke deres engagement i platformens udvikling.

Top  Venezuela skifter til digital valuta for at undgå oliesanktioner

Cardano har nylig frigivet Node Version 8.9.2 for at løse vigtige problemer i peer-sharing-netværket og styrke platformen. Disse opdateringer er afgørende for at opretholde netværksydelse og skalering.

Ouroboros Leios-udvidelsen og Cardanos skalering

Et andet spændende fremskridt er den kommende Ouroboros Leios-opdatering, der sigter mod at forbedre transaktionseffektiviteten og skaleringen af Cardano. Disse udviklinger er afgørende for at bevare Cardanos konkurrenceevne inden for blockchain-teknologien og sikre, at netværket kan håndtere stigende transaktionsvolumen, samtidig med at det forbliver decentraliseret.

Det er bemærkelsesværdigt, at på trods af minimale udsving i ADA-kursen viser netværkets stabilitet en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed. Dette er især imponerende set i lyset af den generelt bullish kryptocurrency-marked i 2024. Data fra IntoTheBlock viser, at kun 32,39% af ADA-ejerne i øjeblikket realiserer gevinster ved denne kurs.

ADA-ejernes gennemsnitlige beholdningsperiode er cirka et år, hvilket indikerer en stærk tro på Cardanos langsigtede potentiale. Mange investorer venter på en kursgenopretning for enten at nå deres break-even eller realisere gevinster.

Spænding i Cardano-fællesskabet

Nyhed om Chang Hard Fork blev positivt modtaget i fællesskabet, hvor investorer som Av Sebastian deler deres begejstring over platformens fremtidsudsigter. Efter Hard Fork vil Cardano være en af verdens mest decentraliserede værdier, hvor alle ADA-ejere kan beslutte brugen af ​​en skat på 1,5 milliarder ADA og fremtiden for Cardano.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button