AltcoinsCardano

Cardano Weekly Report: 83,2 Millioner transaktioner netværket blev afviklet

Cardano netværket behandler over 83,2 millioner transaktioner, samt implementerer nye datatyper i Mithril-teamet. I den seneste ugentlige udviklingsrapport fra Cardano offentliggjorde de aktuelle opdateringer fra Marlowe-teamet, Hydra-teamet og Mithril-teamet.

Nyheder fra Cardano-netværket

Ifølge Cardano er der 157 projekter der er blevet igangsat, 83,2 millioner transaktioner blev gennemført, 9,52 millioner native tokens blev fundet, og der blev talt 1322 byggeprojekter i netværket.

Opdateringer fra udviklingsteamet

Rapporten fremhævede en vigtig opdatering fra DB-Sync-teamet, der har forberedt og testet en ny db-sync-version til Mainnet. Marlowe-teamet fortsatte med at arbejde på Marlowe-Cardano ved at udvikle en Non-SRE-proces til udførelse af benchmark tests inden for denne uge. Der har også været arbejde på at forbedre præstationsvurderingen, mens man løser Wolfram-Orakelreferencer.

Mere om Cardano Weekly Report

Mithril-teamet fortsatte med at implementere en ny datatypen til certificering af Cardano-transaktioner inden for Mithril-netværket. Der blev også gennemført vigtige ændringer for at forbedre stabiliteten ved beregning af listen over uforanderlige filer i en Cardano-node database.

Cardano’s partnerskab og handel

Cardano har indgået et partnerskab med Petrobras University for at uddanne 45.000 medarbejdere om blockchain-teknologiens transformative potentiale. Desuden blev det afsløret, at Cardano handles til $0,495939, men analytikere forudsiger at aktivet har potentiale til at nå $1 i år og i gennemsnit forventes at nå $1,24.

Afsluttende bemærkninger

Cardano netværket har over de seneste uger implementeret en række vigtige opdateringer og partnerskaber, der bidrager til dets fortsatte vækst og udvikling. Med fokus på teknologiske fremskridt og uddannelse, har Cardano et fast fodfæste inden for kryptovaluta-verdenen, som det søger at udvide yderligere i fremtiden.

Top  Forbes annoncerer sin første etching på Ethereum blockchain: 30 under 30-listen

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button