AltcoinsChainlink

Chainlink: Kan prisen nå 22 dollar med en kommende rally?

Chainlink klar til en rally, da 60 millioner dollars værd af aktiver er flyttet fra børser til selvregistrerede tegnebøger

Ifølge en analytiker kunne Chainlink nå op på $22, men det skal først bryde ud af en faldende kil for at udvikle et opadgående momentum.

Chainlink (LINK) står over for en opadgående bevægelse, efter at aktiviteterne på kæden og de tekniske indikatorer har tegnet et bullish billede efter en lang periode med sidelæns bevægelse. Ifølge vores data er Chainlink (LINK) i øjeblikket den 14. største kryptovaluta efter markedskapitalisering, da prisen falder med 0,74% og handler ved $10,5. Dog forbliver handelsvolumenet inden for 24 timer ved redaktionens afslutning 7% højere, med $180 millioner, der skifter hænder.

$9 som mulig støtte

Ifølge prognoserne kunne prisen falde til $9, hvis tyre ikke formår at presse prisen over modstanden ved $11.

Kan Chainlink nå $22?

Markedsforholdet til det realiserede værdi (MVRV-forhold) for Chainlink har primært været negativt i den seneste uge. Det drejede sig imidlertid til det positive, hvilket indikerer, at markedsprisen stiger over det realiserede værdi. Derudover er den åbne interesse (OI) for LINK steget kraftigt i de seneste uger. Den 8. september lå OI på omkring $40 millioner, efter at den var steget fra $36 millioner.

I en populær analysands prognoser om prisen på Chainlink kunne aktiverne opnå en 4-dobbelt gevinst. Ifølge hans observation skal aktivklassens faldende kil forblive over støtteniveauet på $6 for at nå $22. Analysen viste, at faldende kil nærmer sig et kritisk niveau, og en nedtur under denne støttezone kan være skæbnesvanger.

Analysen angiver yderligere, at for at Chainlink kan nå $22-mærket, kræves det, at den bryder ud af den faldende kil for at forberede en kraftig opadgående bevægelse.

Top  Ethereum ETFs oplever blandede strømme på deres tredje handelsdag

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button