AltcoinsChainlink

Chainlink stiger med 24 % trods markedets tilbagegang – potentielle gevinster på 150-300 % i sigte!

Chainlink viser imponerende præstationer med prisstigning på næsten 24 %

Chainlink, en velkendt Oracle-tjenesteudbyder, har vist imponerende resultater ved at modstå den generelle markedsnedgang og øge sin værdi med næsten 24 % inden for de seneste 6 timer.

Chainlink (LINK) handles i skrivende stund til 18,25 USD, hvilket repræsenterer en stigning på 5,66 %, og dens markedsværdi er steget med 5,4 % til 10,71 milliarder USD.

Prisstigningen for Chainlink er en tydelig opsving fra vigtige understøttelsesniveauer, hvor analytikere forudsiger potentielle gevinster på mellem 150 % og 300 % i fremtiden.

Kryptoanalytiker Michael van de Pope udtaler:

“Chainlink har genvundet fra et vigtigt støtteområde. Denne tendens forventes at fortsætte, og bunden er nået. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis prisen nu steg med 150–300 %.”

Den seneste prisstigning for Chainlink skyldes delvist den positive stemning blandt LINK-tilhængere efter annonceringen om en fælles præsentation af Chainlink og den internationale betalingsplatform SWIFT på Consensys Conference i Austin, Texas.

LINK-fællesskabet venter spændt på en potentielt vigtig meddelelse fra Chainlink i samarbejde med SWIFT. Der spekuleres i, at denne meddelelse, som vil blive annonceret den 30. maj under tokeniseringssessionen, potentielt kan have betydelig indvirkning på LINKs markedspræstation.

Sessionen med titlen “Hvordan Swift og Chainlink samarbejder om at frigive tokeniserede aktiver i stor skala” finder sted på hovedscenen i Austin Convention Center med deltagelse af Jonathan Ehrenfeld, leder af værdipapir- og digitale aktiverstrategi hos SWIFT, og Sergey Nazarov, medstifter af Chainlink.

Tidligere på måneden introducerede Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC), den største afviklings- og clearinginstitution i USA, anvendelsen af Chainlinks blockchain-interoperabilitetsprotokol i samarbejde med JP Morgan og BNY Mellon som en del af et pilotprojekt kaldet Smart NAV til tokenisering. Dette initiativ gjorde det muligt for Wall Street-institutioner at gøre investeringsfondsdata tilgængelige på offentlige netværk.

Top  Pyth Network afholder retrospektiv token airdrop til bidragsydere

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button