AltcoinsCardanoDogecoin

Challenges and Solutions: Jamaica’s Determination in Overcoming CBDC Adoption Issues

Jamaica CBDC Står Overfor Udfordringer

Jamaica, der lancerede sin JAM-DEX centralbank digitale valuta (CBDC) i 2021, er “beslutsom” på at komme igennem CBDC-udfordringerne.

Ifølge chefen for Bank of Jamaica (BOJ), Richard Byles, er BOJ besluttet på at finde løsninger for den langsomme udrulning af deres CBDC.

Flere tidlige adoptører af CBDC’er som Nigeria, Bahamas og Jamaica har set relativt lave vedtagelsesrater. I marts 2022 var der 190.000 JAM-DEX-brugere, og de lave vedtagelsesrater har resulteret i udrulning af incitamenter for at øge brugen.

“At være en af de første i verden har sine unikke udfordringer,” bemærkede Byles. Han talte ved BOJ’s kvartalsvise pengepolitikrapportpressemøde onsdag sammen med senior viceguvernør, Dr. Wayne Robinson.

“Hvad vi finder i udrulningen er, at når vi løser et problem og går videre, opstår der et nyt. Jeg gætter på, det er det, du får for at være blandt de første,” sagde han ifølge en lokal rapport. “Du har ikke en vejledning fastlagt af andre, men vi er fast besluttet.”

Desuden nævnte han udfordringerne ved at bruge kontanter i jurisdiktionen, hvilket skaber uoverstigelige problemer. Kontant sikkerhedsproblemerne har skabt en trussel blandt folk, tilføjede han.

“Når du ser på alle kontantproblemerne og klagerne, er digitalisering grundlæggende den eneste løsning. Alle disse problemer forsvinder med digitale transaktioner, kreditkort, betalingskort, tegnebøger, CBDC, det er hvad vi vil have i dette land.”

Jamaica CBDC Står Overfor Lavere ‘Handelsaccept’

På nuværende tidspunkt er National Commercial Bank Jamaica (NCB) den eneste finansielle institution, der faciliterer JAM-DEX-transaktioner gennem Lynk-tegnebogen.

En anden digital tegnebogsudbyder, JN Bank, blev tilføjet til JAM-DEX i december 2022. Banken har færdiggjort sin tegnebogsapp til offentlig brug, og JN-tegnebogen er klar til at gå live til CBDC snart.

Top  Xahau-integration af Remit revolutionerer XRP Ledger-transaktioner

“Vedtagelsen er stadig lavere end ønsket på dette tidspunkt. Hovedårsagen er handelsaccept,” sagde BOJs næstformand, bank, valutaoperationer, Natalie Haynes.

“De fleste af de større handlende ville foretrække, at Jam-Dex-betalinger går gennem en enkelt point-of-sale-maskine, så det, vi gør, er at teste en løsning i sandkassen til brug af en dynamisk QR-kode,” sagde hun.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button