AltcoinsCardanoDogecoin

Chaos and Upheaval at OpenAI as Top Management Scramble to Reunify the Company

Artiklen “Problemer og ændringer hos OpenAI” udforsker den seneste uro hos det verdenskendte kunstige intelligensfirma. Ifølge en rapport fra Bloomberg News forsøger ledelsen at “genforene” organisationen efter den dramatiske afskedigelse af medstifteren, Sam Altman. Virksomhedens vicepræsident for globale anliggender, Anna Makanju, forsikrede medarbejderne om, at der er “en plan, vi arbejder hen imod”.

Intense diskussioner og en usikker fremtid
Virksomhedens ledelse er angiveligt “fortsat i gang med at gennemgå gensidigt acceptable muligheder” i deres forsøg på at navigere gennem yderligere drøftelser. Altman’s afskedigelse blev annonceret af bestyrelsen, der hævdede, at han “ikke var konsekvent ærlig i sin kommunikation”. Dette førte til, at præsident og medstifter Greg Brockman trak sig fra virksomheden. Altman og Brockman annoncerede en partnerskabsaftale med Microsoft om at lede et nyt avanceret AI-forskningsteam.

Medarbejdernes reaktion
Efter Altman’s pludselige afskedigelse underskrev over 700 OpenAI-medarbejdere et brev til virksomhedens bestyrelse og krævede deres opsigelse og genansættelse af Altman. Dette førte til trusler om at sige op blandt medarbejderne, og mange støttede de afskedigede ledere offentligt.

En tid med forandringer
Altman har givet udtryk for sin kærlighed til tiden hos OpenAI, mens virksomhedens chefvidenskabsmand, Ilya Sutskever, udtrykte anger over bestyrelsens beslutning. Han lover at gøre alt, hvad han kan, for at genforene virksomheden.

Fremtiden for OpenAI er stadig usikker, da ledelsen forsøger at stabilisere virksomheden og bevare sine ansatte og omdømme i lyset af de seneste begivenheder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Sybil-Airdrop-Farmer opfordres til at selv rapportere deres adresse til reducere token-zuteilinger: LayerZero implementerer løsning på Sybil-Airdrop-Farming.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button