AltcoinsCardano

Charles Hoskinson kündigt vorübergehende Aussetzung von Projekte-Präsentationen im Cardano-Ökosystem an: Reaktion auf Community-Bedenken

Charles Hoskinson og Cardanos Engagement for Projektpræsentationer

Cardano Engagement for udvikling

I en nylig live-udsendelse fra Colorado adresserede Charles Hoskinson behovet for at præcisere formålet med præsentation af projekter inden for Cardano-økosystemet. Han annoncerede en midlertidig suspension af sådanne showcases.

Cardanos engagement for udvikling

Under live-udsendelsen bekræftede Charles Hoskinson Cardanos engagement i forskellige projekter som World Mobile, Axo og Sunday Swap, nogle af dem har modtaget investeringer fra Cardano Foundation. Det blev understreget, at disse engagementer ikke er anbefalinger, men snarere muligheder for at fremhæve innovative initiativer inden for Cardano blockchain.

At reagere på bekymringer fra fællesskabet

Trods intentionen om at præsentere projekter, bemærkede Hoskinson de bekymringer, som fællesskabet havde udtrykt. Cardano blev kritiseret for at blive opfattet som en “ghost chain” uden aktive projekter. Der var også bekymringer om mulige fejltolkninger af disse engagementer som omfattende støtte til de præsenterede projekter, herunder deres økonomiske modeller og grundlæggernes adfærd.

Midlertidig suspension og planer for forbedringer

Som svar på de nylige problemer i forbindelse med planlagte Twitter Spaces relateret til et Cardano-projekt, annoncerede Hoskinson en midlertidig suspension af sådanne showcases. Der vil være en reevaluering af præsentationsprocessen og implementering af formater med højere produktionskvalitet for at sikre en åben og objektiv præsentation af projekter inden for økosystemet.

Fremtiden: Debut af åbne showcases

Fremadrettet har Charles Hoskinson til hensigt at introducere åbne præsentationer, hvor medlemmer af fællesskabet direkte kan interagere med projektteams. Disse showcases giver fællesskabsmedlemmer en platform til at stille spørgsmål til projektteams og adressere eventuelle bekymringer.

Top  Core Scientific tilbagebetaler succesfuldt $267 millioner i gæld og sikrer sig $172,8 millioner i kontant tilførsel.

Hoskinsons engagement for gennemsigtighed og ansvarlighed understreger Cardanos engagement for at fremme et blomstrende og ansvarligt økosystem. Gennem den midlertidige suspension af showcases og implementeringen af forbedringer vil Cardano forbedre kvaliteten og pålideligheden af sine engagementer i projekter.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button