AltcoinsCardanoDogecoin

Chimpzee er på vej mod afslutningen af sin presale og har allerede indsamlet $1,7 millioner. The article could be titled: “Chimpzees presale overstiger forventningerne med $1.7 millioner indsamlet”

Chimpzee – En Hot Ny Crypto Sensation på vej mod enden af ​​dens presale

Chimpzee, en ny og spændende kryptovaluta, bevæger sig mod afslutningen af ​​sin presale. Den har allerede rejst 1,7 millioner dollars ud af sit mål for presale. Møntens store relevans inden for meme-coin- og bæredygtighedsområdet har ført til en stigning i trafikken under presale de seneste dage.

Hver Presale-målsætning følges af en donation

Chimpzee har til hensigt at opnå foruddefinerede mål, når nye presale-milepæle nås som en illustration af dets engagement i bevarelse af vilde dyr. Projektet har for eksempel bidraget til genplantning af den brasilianske regnskov med plantning af 1200 træer, doneret 15.000 dollars til bevarelse af en sidste flok ørken-tilpassede elefanter og plantet 20.000 træer i Guatemala. Ved at nå sin sidste presale-milepæl annoncerede Chimpzee en donation for at hjælpe de forglemte dyr i krigshærgede Ukraine.

Hver donation er dedikeret til en større god sag, men hver milepæl ledsages også af en token-brænding for at gavne tidlige investorer. For eksempel førte den sidste presale-milepæl til afbrænding af 1 milliard tokens, hvilket effektivt reducerede den totale forsyning til 36 milliarder tokens. Dette er en del af Chimpzees fortsatte bestræbelser på at reducere den samlede forsyning af CHMPZ-tokens, hvor token-brændingsmekanismen sigter mod at støtte gunstige prisudviklinger for tidlige investorer.

Den fuldt funktionsdygtige Chimpzee Shop åbner snart

For nogle få dage siden åbnede Chimpzee Shop til udforskning. Den viser i øjeblikket et udvalg af produkter som t-shirts, tank tops og krus, der indeholder betydningsfulde budskaber, der fremmer bevarelse af vilde dyr og klimahandling. Med disse varer stræber Chimpzee efter at opbygge et fællesskab af øko-bevidste brugere og give dem mulighed for at vise deres engagement i en grønnere fremtid. Den nuværende version af Chimpzee Shop er den første fase af en to-trins åbning.

Top  Nasdaq 100 slår rekord mens Dow Jones falder - Analyse af markedet og fokus på tech-aktierne Apple, BYD, Oracle, Broadcom og Affirm Holdings.

I denne nuværende fase er funktionaliteten begrænset til at browse den forskelligartede merchandise på hjemmesiden og oprette personlige butikskonti. Købsfunktionaliteten er deaktiveret for nu. Men efter kvalitetskontroltests og endelige forhandlinger med betalingsudbyderen vil den fuldt funktionsdygtige butik gå live, hvor brugere kan købe Chimpzee-gear og tjene CHMPZ-tokens som belønning.

Wildlife Conservation With a Blockchain Twist

Chimpzee demonstrerer et dybt engagement i bevarelse af vilde dyr og revolutionerer området ved at introducere krypto-tilskyndelse og blockchain-tokenisering i ligningen. Den har afsat en del af sine indtægter til at støtte legitime miljøprojekter og samarbejder med organisationer som WILD Foundation, Rainforest Rescue, The Giving Block og One Tree Planted for at nævne nogle få. De eksekverede initiativer, som nævnt ovenfor, har overhalet deres planlagte roadmap.

Chimpzees belønningsystem er en vigtig søjle i projektet. Udover at investere kan brugerne tjene penge på platformen ved at engagere sig i shop2earn-, play2earn- eller trade2earn-platforme. Disse platforme giver brugerne mulighed for at tjene og spore belønninger. En af disse tre platforme er Chimpzee Shop. Inden for dette økosystem har brugerne flere muligheder for at tjene belønninger udover shopping, herunder deltagelse i sektorerne Play-to-Earn og Trade-to-Earn.

En vigtig del af Chimpzee er dens fokus på at bekæmpe volatilitet. Chimpzee har lanceret mekanismer til stakeholding og token-brænding for at sikre stabilitet i værdisættelsen, selv i lyset af hyppige markedsstigninger og -nedgang. Begge disse mekanismer gør det muligt for tidlige investorer at maksimere deres fordele, mens projektet fortsætter med at vokse.

Begrænset tid til erhvervelse af tokens

Der er to kerneinvesteringsoptioner på Chimpzee. Den første er Chimpzee-kryptotokens, der bruges som betalingsmiddel og belønning inden for økosystemet. Den næste er Chimpzee NFT-pas, som øger indtjeningspotentialet for ejere på tværs af shop2earn-, play2earn- og trade2earn-platforme. Presale-perioden for Chimpzee er nu i sin sidste fase, og den vil blive fuldt udsolgt om nogle få dage, da den allerede har rejst 1,7 millioner dollars. Tidlige investorer kan få attraktive bonusser (op til 4X) og rabatter under presale. Når presale er overstået, vil token vise sig at være en dyr købsmulighed, da Chimpzees meme-coin-elementer kan udløse en indledende prisstigning på mellem 10X og 12X.

Top  Bitbot-Token-Verkauf bricht 507.000 US-Dollar - Neue Ära für Telegram-Handelsbots

Dette er det seneste fra Chimpzee, og projektet ser ud til at have en lovende fremtid som en bæredygtig kryptovaluta med fokus på bevarelse af vilde dyr. Hvis du er interesseret i at lære mere om Chimpzee og deltage i presale, kan du besøge deres officielle hjemmeside på chimpzee.io.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button