AltcoinsCardanoDogecoin

Chuck Schumer vil tale til fortalere ved et bymøde arrangeret af Crypto For Harris, hvor han vil fremme for crypto-venlige politikker.

Chuck Schumer taler om kryptovalutaer på town hall møde

Den amerikanske senatsflertal leder Chuck Schumer vil tale om kryptovalutaer på et town hall-møde arrangeret af Crypto For Harris. Schumer vil adressere tilhængere og aktivister med det formål at fremme politikker, der er venlige over for kryptovalutaer.

Et skridt mod pro-krypto politikker

I et skridt mod at fremme forståelsen og accepten af kryptovalutaer vil Chuck Schumer deltage i town hall-mødet arrangeret af Crypto For Harris. Dette møde vil give tilhængere af kryptovalutaer en platform for at diskutere vigtigheden af pro-krypto politikker og lovgivning.

Crypto For Harris

Crypto For Harris er en organisation, der arbejder for at fremme kryptovalutaer og blockchain-teknologi gennem lovgivningsmæssige initiativer og lobbyingindsats. Ved at samle politikere, aktivister og tilhængere af kryptovalutaer søger organisationen at skabe et positivt miljø for vækst og udvikling af kryptoindustrien.

Chuck Schumers rolle

Som Senate Majority Leader har Chuck Schumer en betydningsfuld stemme i udformningen af lovgivning og politikker i USA. Ved at deltage i town hall-mødet hos Crypto For Harris viser Schumer sit engagement i at forstå og støtte kryptovalutaer som en del af den fremtidige økonomi.

Konklusion

Chuck Schumers deltagelse i town hall-mødet hos Crypto For Harris vil belyse vigtigheden af pro-krypto politikker og skabe en platform for diskussion og handling. Dette skridt markerer en positiv udvikling i accepten af kryptovalutaer i den politiske arena.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  BlackRock fortsætter med at presse på for at lancere en spot Bitcoin ETF

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button