Altcoins

Circle erweitert Verfügbarkeit von USDC in Brasilien und Mexiko mit lokalen Zahlungssystemen Integration.

Circle udvider dets support til USDC i Brasilien og Mexiko

Circle har offentliggjort, at deres stablecoin USDC nu er tilgængelig i Brasilien og Mexiko. Brugere i begge lande kan nu få adgang til stablecoin gennem lokale bankoverførsler.

I en erklæring fra den 17. september meddelte Circle, at de har integreret med topbanker i Brasilien og Mexico for at muliggøre “nationale realtidsbetalingsystemer” med USDC. Specifikt understøtter Circle nu integration med PIX og SPEI, de nationale betalingssystemer for Brasilien og Mexico.

Denne mulighed for lokale bankoverførsler betyder, at virksomheder i de to lande nu har direkte adgang til USDC fra store finansielle institutioner, hvilket eliminerer behovet for overførsler til udenlandske banker.

Dette betyder også, at virksomheder nu kan få adgang til og bruge stablecoin inden for minutter efter en transaktion, i stedet for de forsinkelser, der normalt opstår med konventionelle afviklingsprocesser, der tager dage.

Riesiges Wachstumspotenzial in Lateinamerika

Med indførelsen af USDC i Brasilien og Mexico kan brugere få adgang til den dollarkoblede mønt direkte med deres brasilianske real (BRL) og mexicanske pesos (MXN).

Circle har med denne ekspansion det bredere latinamerikanske marked i sigte, da markedet er attraktivt på grund af sine massive grænseoverskridende strømme. For eksempel udgør handelen mellem Mexico og USA årligt en værdiudveksling på over 800 milliarder dollars.

Imens behandles 95% af Brasiliens årlige udenrigshandel på 640 milliarder dollars i dollar. Cirka 120 milliarder dollars heraf stammer fra handelen mellem USA og Brasilien.

Mens Circle fortsætter med at udvide sin USDC-integration i nationale og regionale betalingssystemer, fortsætter væksten også i hele kryptoindustrien.

Tirsdag annoncerede virksomheden, at de vil introducere native USDC på Sui-blockchain. Circle’s kædeoverførselsprotokol vil også blive tilgængelig på Sui.

Top  United States Judge Suggests New Vote for Celsius’ Bitcoin Mining Plans

Som CoinJournal fremhævede mandag, har Circle og Sony Block Solutions Labs sluttet sig sammen for at bringe USDC til den nyligt lancerede Layer-2-blockchain Soneium. Stablecoin-emittenten var den første, der fik godkendelse i henhold til MiCA-reglerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button